umudunannesiii Nursena61 evet cnm kilo artışın elbette nrmal doğumu zorlaştırıyor ama belki son zamanlar almazsn belli olmz
umudunannesiii alpinannesiii maşallah valla benm son iki ay kaldı bi beş kilo dha alirm diye düşünüyorum 😂
umudunannesiii Figen03 gerçekten tebrikler insllah bnde almam ama ben ekmek çok tuketiyirum ya ona rağmen 7 kilo aldm 29 haftada 😂
Yasoo96 umudunannesiii dogum sonrasi gitmesini demiyorum kiz. Hamileyken kilo verilmiyor demek istedim 😂 cok yiyince aliyosun, az yiyince vermiyosun. Yine ayni kaliyo 😂
Aysnn3705 umudunannesiii inşallah yaa zaten boy kısa iyice top gibi olcam Allah’tan yüzüm gözüm şişmedi
Ygmr15 umudunannesiii ilk üç ay mide bulantısından bir şey yiyemedim ama zayıflamadim da. Henüz arabamız yok ben ona bağlıyorum cok yürüyorum neredeyse her yere yürüyerek gidip geldim🌸ama artık cok sıcak çıkamıyorum haftanin 3 veya 4 günû akşamlari yürüyüş yapıyorum
Elfcm Bende simdi sağlık ocağından geldim 78 falandm hamile kaldığım da şu an 20 haftaligim 88 olmuşum ama ikiz gebelik ondan dolayi bu kadar kilo artışı olabilir mi ve aniden oldu 1 ay icinde 10 kilo almak üzdü beni 😢 ikiz gebe olan var mi icinizde 🤷🏼♀️
H_myra1 Buse7111- bende 65 ile başladım şu an 67 oldum 16+3 bakalım kaç ile sonlanıcak hamileligim kendime 12 15 arası izin verdim kilo almaya 😂
H_myra1 ilahiliaa26- inanın dogum sonrası diyet spor ikilisyile çok güzel veriliyor ben iki dogumum da da tekrar eski kiloma döndüm şimdi 3.geliyor onda da veririm diye düşünüyorum azim gerekiyor biraz tabiki 😅
ilahiliaa26- H_myra1 bakalım artık ailede ki tüm hamile kalanlar doğurduktan sonra eski kilolarından bile aza düştüler Ablam falan mesela dedikleri gibi genetiktir inşallah bende öyle olurum diğer türlüsü beni üzer çok takmaya başladım 😩😂
Konul95 Ben 4 5 haftadır hiç kilo almadım , 73.5le kaldım 82.2iyim 500 gr falan aldım , inip çıkıyor sürekli 1 gün 81.5 , 1 gün 82.5 , bu günde 82.2 . 30+4 üm
umudunannesiii Yasoo96 he smdi anladm valla ben ilk dört ay kilo verdim seviniyodum sonra fark ettmki verdiklerini kat kat alacagm😂