Fatmaince Doktorum ispartaya gidiyor ve ben suan napicami sasirdim antalya ici ozel hastanede doktor arayisindayim tavsiye edebileceğiniz doktor varmi?
Ayazali Fatmaince Medical Park hastanesinde Ünal yirmibes🤗ilk doğumumu yaptirdi.suan 2.dogumumuda o yapacak inşallah 🤲
Kahverengi Fatmaince vitale kadın hastanesi fatih hoca var ona gidiyorum benim risklı bir gebeliğim var.Her hastanede de gece acilde kadın doğum doktoru bulunmuyor o yüzden bu hastane iyi ve çoğu özel göre fiyatları daha uygun
nlycltk Naciyeylmz bnm sigorta falan yok analık hakkıgibi bişey var 150 ödüyorum doğum ücreti bilgim yok henüz 😊
whitedream Fatmaince vitale Taner bey çok memnunum tek sıkıntı hastası çok olduğu için randevu saatini geçiyo
Anestezi07 Fatmaince Medstar topçular Mustafa Sağlam kendisini yıllardır tanırım 👍🏻 Muayene ücreti yanlış hatırlamıyosam 135 ya da 145 gibi bişeydi doğum ücreti sezeryan için 3750+covid testi ücreti
whitedream KuzeyiinAnnesii evet Taner hoca sakin bir yapıya sahip 😊 ama çok efendi abi baba gibi önce bebek tedavisi gördüm sonrası hamilelik için ona gidiyorum ben memnunum olumsuz yorum yapanlarına gördüm burda ama kişiye göre değişir tabi🤗