Denizyildizii Kızlar ilacı akşam içmeye unuttum şimdi içsem kaç dk ya fayda eder. Çok kötüyüm dışarıyada çıkmam gerekiyor
Aslisila Denizyildizii iç iç yarım saate fayda eder 7. Ayındayım hala kullanıyorum unutunca sabah içiyorum birşey olmaz
Banuka Denizyildizii akşam içmeyip şimdi içersem diyorsunuz bunu doktorunuza sormanız gerek genelde gece içiliyor çünkü kendi kafanıza göre mi içeceksiniz fikir soruyorsunuz fikir beyan ediyorum ters cevap veriyorsunuz
Minam Ben unuttugunda içiyorum akşam içtiğim gibi faydası çok olmuyor yine az da olsa üç dört saat sonra etkiliyor
Mom0871 Denizyildizii eder umarım soda salatalık ekşi elma fln yiyin tuzlu çubuk biraz rahatlatır sizi dışarıda
Tulaytemurxx Denizyildizii Valla bana doktorum gece yatmadan 2 tane ic hic bisey olmaz dedi her gece oyle yapıyorum cok sukur iyiyim gunduzleri icmesem ölüyorum
Yenibirannee Denizyildizii ben gunduzleri kullandığımda cok uyku yapiyordu. Ama yarim saat 40 dk icinde etki gosteriyodu bana günde 4 taneye kadar ictigimi biliyorum 😩
Dyg61 Denizyildizii doktorum bana 12 saat sonra fayda ettiğini söylemişti o yüzden gece iç demişti bende bi kaç kere unuttum gündüz içtim ama 4 5 saate anca etki etmişti
Denizyildizii Banuka ben simdi içeyimmi diye sormadım ki. Gündüz içilebiliyor onu doktoruma sordum zaten ama hiç içmemiştim. Şimdi içenler varsa kaç dk da fayda ediyor diye soruyorum. Ayrıcada ters cevap vermedim