Fenciilknurhoca Sizin de beğendiğiniz oğlunuza koymayı düşündüğünüz isimleri de paylaşır mısınız bize de fikir olur 😊
mlkkk Fenciilknurhoca ben hiç birini beğenmedim bu isimlerin 🙄isim konusu bizim içinde çok zorlayıcıydı hiç biri hoş gelmiyordu en son Alper dedik doğurana kadar değişmez inşallah 😂😅😅
MineLule Fenciilknurhoca benim kızım olacak ama bir kaç fikir verebilirim Hakan Levent Gökalp Tarık Furkan Orhan
Fenciilknurhoca mlkkk ben de alperen ismini koymak istedim eşim beğenmedi. Eşimde kadir koymak istedi ben koydurmam dedim. birimizin begendigini öteki beğenmiyor şaştık kaldık valla 😅
mlkkk Fenciilknurhoca öyle oluyor gerçekten yada tamam bu güzel diyoruz iki üç tekrardan sonra yok ya güzel değil diyorduk 😅
susam_18 Biz Muhammed Arel koycaz herkese çok farklı geliyo. Ama bizim tercihimiz😍 Muhammed niyetim🤲🏻di çünkü.
Fenciilknurhoca Yasemin69 ne kadar çok kisiye fikrini sorarsan o kadar canın sıkılıyor inan. Kayınvalidem Erkam istiyor. Herkes sormadan fikrini söylüyor zaten. Ama bence önemli olan annesinin babasinin ne istediği.