poyrazinannesi3547 MertEgem2241 git git o zaman canım net ögrenrsn Allahın izniyle kız geç gösterir diyorlar ama bilmiyorum
MertEgem2241 poyrazinannesi3547 Rabbım acılarını eksikliklerini göstermesin canım sağ salim al kucağına inşallah 🤲
poyrazinannesi3547 MertEgem2241 Amin inşallah canım benim teşekkür ederim inşAllah gönlünden geçen olsun🤲🏻
poyrazinannesi3547 Eli kolu şurada şöyle diye hiç bilgi vermedi doktor çok üzüldüm böyle ilgisiz olmasına birazdan özele gitcem içim rahat etsn Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alalım🤲🏻
MertEgem2241 poyrazinannesi3547 benimki anlatiyo cok guzel herseyini söylemişti başka doktora git derim canım
poyrazinannesi3547 MertEgem2241 öyle yapcam canım ilk defa gttm buna bin pişman oldum sonucu başka doktora göstersem bakarlarmı
MertEgem2241 poyrazinannesi3547 git anlat kendini daha önce dusuklerim oldu sonuçlarım bunlar bi bakalım bebeğime de hiç çekinme en doğal hakkımız içimizde canlı taşıyoruz
MertEgem2241 poyrazinannesi3547 sonuçta uzun bi yolculuk canımızı emanet ediyoruz o doktora güven vermesi çok önemli canım
poyrazinannesi3547 MertEgem2241 Çok haklısın canım çok şükür gttm başka doktora akşama doğru iyimiş bebiş
Annesininbitanesi1 poyrazinannesi3547 devlet hastanesinde 16 haftalığım hala söylemediler artık sormuyorum doktorum çok iyi ama belli değil dedi söylemiyorlar 5 aya kadar diyor herkes ya
poyrazinannesi3547 Annesininbitanesi1 özele gittiniz mi hiç Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Liyuzamom poyrazinannesi3547 aynen öyle ben çok etkileniyorum doktorlardan valla. Özledekine sormazsam bi şey söylemezdi ama şimdiki doktorum elimden tutup kaldırıyor bile
poyrazinannesi3547 Liyuzamom gerçekten imkan varsa özele gtcen en iyisi valla daha güzel ilgilenyorlar insan rahatlıyor
Bsra_ayz poyrazinannesi3547 aynu banada o sekilde yaptı gerek yok dinlemeye var kalp atışı dedi sınır oldum