Mavi_- busrakaplan belki de henüz bebeği görmediğim için korkuyorumdur ben de yarın gidecem bakalım keseyi görürüm inşallah
Mavi_- Ferahfezaaa ya tabi inşallah zor bi hamilelik olmaz da işte insan ufakta olsa belirti olsun istiyo yoksa böyle daha rahatım tabi ☺️
Mavi_- Gmz41 aynen haklısın bebeği görmediğim için böyleyim belkide belirti olmayınca bebek yokmuş gibi oluyo korkuyorum bebişte sağlıklı olur ben de böyle devam edersem aynen çok şanlı biriyim derim o zaman 😊
Elcnbykckr Mavi_- bi an da belirti yaşayıp belirtiler gidiyor ama sonra tekrar o belirtileriniz gelecek korkmayın ☺️ Belirtiyle alakalı bir durum değil hamilelik oyüzden kafanıza hiç takmayın derim
Berlaysgl Mavi_- canm bnde 5+5 haftalığım bendede arada halsizlik tutuyor bide göğüs hassasiyetim devam edio sadece başkada bişi yok dün doktora gittim kese görünmüyor dedi cuma Bi dhaa gidicem sen keseyi gördün mü?
Mavi_- Berlaysgl hayır bende henüz görmedim 4+5 ken gittim gözükmedi yarın 5+5 olacak inşallah yarın gözükür
Berlaysgl Mavi_- inşallah canm bnde yarın 5+6 olucam ve doktor yarın bakıcak inşallah görürüz ikimizde🙏
Mavi_- Berlaysgl aynen öyle canım dedim acaba geç döllenmemi falan diye ama öyle bişeyde demedi beta değerin kaçtı
yigitegenin_annesi Mavi_- ne gzüel işte kolay geçireceksin 9.haftayı geçince belirtilerin olabilir kişiden kişiye değişiyor şimdilik keyfini çıkar😂
Mavi_- yigitegenin_annesi inşallah doğuma kadar da böyle olur diyelim o zaman bebeğim sağlıklı olsun da hiç sıkıntı değil
Ody1 Bende 5 haftalığım sadece göğüslerde hassasiyet bel agrısı kabuzlık ara ara halsizlik söz konusu oluyor. 6. Haftalığımda hem kese için hemde kalp atımını duymak için gideceğim işlh sağlıklı şeklde duyarım da rahatlarım. Biraz sabır lazım
Mavi_- Berlaysgl geçen cuma benimki 740 dı bi de bugün verdim yarın çıkar ancak bakalım ne kadar yükseldi
Berlaysgl Mavi_- zaten kan sonucu çıkınca doktor keseyi görmemem normal dedi değerin çok yüksek değil dedi ama senin geçen hafta da yüksekmiş görürsün yarın keseyi die düşünüyorum