irorkay Kızlar 35 haftaya gireceğim birkaç gün sonra. 2 gündür bebeğimin hareketlerinde azalma var beni çok korkutuyor ama akşam bakıyorum hareket ediyor gündüz çok az ediyor 🤷♀️🤦🏼♀️ sizde durumlar nedir
depsizoo irorkay ben yarın 34 olcam bazen horon tepiyo resmen içerde bazende kımıldasammı kımıldamasammı yapıyo 😁
Zeynep_ayaz irorkay 36+1 benimde tam tersi kizcemin tekmeleri cok canimi acitmaya basladi 😒🤷♀️ yerimi daraldi acaba 🤔
Angelangell irorkay aynen cnm 35+6 yıl sürekli hareket eden bebeğim iki gundur akşamlari çok az hareket ediyor bende evhamlandim.normalde ben uyanıkken hep hareket vardı. Şimdi iyi bakalım bu akşamda mi aynı olacak.
Mom8899 irorkay Bizimki son 2 gündür çok hareketli acıtmaya başladı artık, yeri daralmıştır minnoşunuzun, içiniz rahat etmeyecekse hastaneye gidin bence
Suleasyaa Bende aynı haftadayim. Sanıyorum hava o kadar sıcak ki nasıl ben rahatsız isem o da öyle bence aksma hava serinlik olunca iannilmaz hareketli ama gündüz çıtı çıkmıyor yavrumun 😅 anası gibi sıcak sevmiyor sanırım
Kimbilir38 Bizde yarin 36 olucaz bizde oyleyiz bazen kipir kipir bazende biseymi olduki diye sizin gibi telaslaniyorum 😆 bence artik buyuyolar yerleri daraliyo o yuzden zor hareket ediyorlar 🤗😂😂😂
Birpapatya4 irorkay tam olarak bu. Benide endişelendirdi normalde aşırı aşırı hareketliydi bı günlerde baya bi azalma var çok nadir hareket ediyor ve bugün kasıklarıma kramp tarzı ağrılar girdi çok korktum