momtobe12 Kızlar nolur yardım edin 3 senedir tek karınca girmeyen evime 1-2 haftadır karıncalar bastı ne yapmam lazım nolur yardım edin heryere slikon çektik ama biryerden bulup giriyorlar oturdum ağladım dün en sonunda 😭🥺
sukufee01 momtobe12 5 yildir her yaz bizdeler karincalar yerde bu sene mutfak tezgahindalar dolu ama karinca tabletleri aldim gitmiyorlar stok yapiyorlar suan cok skldim bir kasik koyiyorum 2 dk icinde kasigi etrafini sariyorlar oldurmeyede kiyamiyorum. Birde isiriyirlar 😄 namkorler
momtobe12 Rmys11 depsizoo evett çamaşır suyu kesin çözüm değil siliyorum sonra yine oluyor elma sirkesi falan da işe yaramadı🤦🏼♀️
Lulemom Migrosta bion diye bi ilaç var. Onu süpürgeliklerin 1 karış üzerne sık. Yere değil yani. Duvara sıkılıyo. 2-3 ay karınca görmezsin. Bi şişesi bitmiyo zaten. 2-3 ay sonra bi daha görürsen yine sıkarsın. Etkili baya.
Lulemom momtobe12 benim mutfakta hatta tuvalette bile geziyolardı. Ondan sıktım bi daha görmedim. Hatta yazlıkta terasa da sıktım, çok karınca vardı. açık alanda sürekli yıkanıyo etki etmez diye düşündüm, ama 2 hafta oldu hala karınca yok.
th-1314 momtobe12 ayy bende çok çektim bir ilaç buldum onun sayesinde kurtuldum adı FİLİT GRANÜL sarı bir kutusu var içindeki ilaç pembe boncuk gibi peçetelerin üzerine az az katıp bir kaç yere koydum dahada gelmiyorlar mutfak tezgahının altında sürekli bu ilacı tut dediler hiç gelmiyor çok şükür 🙏🏻
Miiray momtobe12 malesef 2 ay önce benimde mutfagimi basmıştı yeni doğum yapmıştım bı de karincalarla ugrasiyodum ne yapsam fayda etmiyodu. En son kayınvalidem beyaz toz şeklinde bir ilaç getirdi adıni bilmiyorum malesef ondan sonra karıncalar evimi terk etti ve kayınvalidemin evini bastı😅🙈
Mom0871 momtobe12 bayerin K-othrıne spreyi var kokusuz sulandırılmış halde heryere sık istersen günde 5 defa sil etkisi gitmiyor karıncadan diğer böceklere hepsi yok oluyor tek bir tanesi bile kalmıyor hatta sivrisinek bile öldürüyor