aycanasel Kızlar randevular açılmış, hemen alin cok hizli kapanıyor. Birde jinekoloji yaziyor bazilarinda ama icine girdiginizde bakin gebe de oluyor yok diye hemen çıkmayın sayfadan,bilgi vermek istedim isinize yarar insallah 🙋🏻♀️
aycanasel minikoglumm ya şans mi bilmiyorum ama ben dun randevulu gittim bugun tekrar randevu aldim,son 4 haftadır bu sekilde her hafta randevu buluyorum hic zorlanmadan bana denk geliyor galiba bilemedim 🤦🏻♀️
Alp-2806 aycanasel dün gittiysenix bugpn neden randevu alıyorsunuz ki randevusuz gidebiliyosun 10 gün ☺️
aycanasel Rabia2934 demet hanima aliyorum ben Demet Acar Sayım hala var musaitlik isterseniz ben cok memnunum kendisinden
Rabia2934 aycanasel ben Adnan şar a aldım iyi diye duydum ama değişsem mi diye düşünüyorum diğerlerini duymadım hiç
aycanasel Rabia2934 adnan bey genelde kendisi olmuyor,asistani oluyor diye duydum bende yine de siz bilirsiniz tabi
aycanasel Alp-2806 37.haftamdayim haftalik kontrolum var riske atmiyorum her hafta duzenli aliyorum bir kere o sekilde gitttim bakmadilar sorun yaşadım o sebeble.
Alp-2806 aycanasel Allah Allah ben rndevu alıp gitmiştim henüz 10 gün dolmamış dediler randevuya gerek yoktu dediler
aycanasel Alp-2806 valla bilmiyorum doktorun yok dedi baska doktordan rica et dedi bir ton uğraştım o yuzden riske atmiyorum en guzeli randevu alip gidiyorum🤭