tipikbiryayburcu Kızlar selaamm, Acıbadem’de dışardan doktor ile doğum ücretleri ne kadar bilen var mı? Özellikle Kadıköydeki Okan Ünv. Hastanesinin Acıbadem Polikiniğindeki ücreti?
sibelyrl tipikbiryayburcu okan üniversitesinin acıbadem polikliniği ne demek anlamadım? Acıbadem hastanesinden mi bahsediyosunuz okan üniversitesi hastanesinden mi? Bende kozyatağı acıbadem hastanesinde doğum düşünüyorum ve doktorum dışardan gelecek. Ama sorunuzu tam anlayamadım🤔
Oyilmaz Acibadem ucretleri çağrı merkezinden ayrintili veriyor. Acibademde normal doğum 13750ydi ama disardan dr degisir mi bilmem
tipikbiryayburcu Oyilmaz Tüm şubeler için vermediler Taksim ve Kadıköy. Dışardan doktor ile de değişiyormuş
Bilgevgi tipikbiryayburcu Fulya için normal doğum 6250 TL doktorsuz. Ama temmuz itibari ile zam gelecekti.
tipikbiryayburcu sibelyrl Okan Ünv. hastanesinin Kadıköyde Acıbadem polikiliniği var. Orayı sormuştum :)
Bilgevgi tipikbiryayburcu o acıbadem grubu hastanesi olmuyor. Lokasyon olarak acibadem bölgesi olduğundan adı öyle geçiyor.