Happyturuncu Merhabalar 1 aydır müsilaj sebebiyle güvenip balık tüketemiyorum. Balık yağı hapıda almadım . Son 1 ayımız kaldı , sizce hap almalımıyım ?
HilalYlmz Happyturuncu havalar çok aşırı sıcak olduğu için önermez belki her gün almanı değilde haftada 2-3 gün almanı önerebilir.
ilkgozagrimhavinim Happyturuncu ben balık hiç sevmem hiç tüketemiyorum diye doktorum bana 12.haftadan itibaren kullanmamı önerdi her gün doğuma kadar. İmom un hamileler için olan omega3 ünü kullanıyorum
Krtalzyn Happyturuncu omega bebeğin beyin gelişimi açısındN önemli doktorum haftada bir balık ye yiyemiyosN balık yağı öneririm dedi3 4 aydır içiyorum içmeyede devM edicem
HilalYlmz Happyturuncu benim kullandığım vitaminin içerisinde var ayrı ayrı kullanmıyorum o yüzden öyle bir sıkıntı yaşamadım doktoruna danışırsan belki o tarz bişey yazabilir
Happyturuncu ilkgozagrimhavinim İlk kontrolümde soracağım , bu zamana kadar tükettim ancak müsilaj korkusuyla tüketemedim 😬
ilkgozagrimhavinim Happyturuncu ben normaldede sevmemde bu müsilaj benim bile midemi kaldırdı🤭 yeme boşver zaten artık sonuna gelmişsin. Yumurta ve cevizini ihmal etme, doktorun uygun görürse balık yağı kullanırsın. Mide falan bulandırmıyo ya zaten balık seviyosan kokusu balık gibi.