Allah’ıma şükürler olsun !Evladıma Emirime kavuştum 28.06.2021))))Hep normal doğum istemiş biriyim hep kendimi buna hazırladım piskolojik olarak yürüyüş pilates vs hep hareketydim sırf normal dogum istiyodum neyse 35 haftadan sonra hep Nst çatı muaynesi oldum son ana kadar Çatı yapın dar açılma sancı yok benimde hiç yalancı sancım bile yok artık 39 haftada artık doktorum dedi istersen sezeryana alabiliriz seni çatı yapın çok dar bebeginde 3 buçuk civarı baya zorlanır yıpranırsın karar senin eşimle baya bi düşündük 39+4 tekrar gitik yine bişey yok. Sezeryan kararı kesinleşti aynı gün birkaç saat sonra sezeryana alındım. Biraz korku biraz heycan neyse ameliyathaneye götürdüler ben acayip korkuyorum neyse spinal belden uyuşturdular sakinleştirici verdiler aylıktım ama hafif zarhoş gibiyim duyuyorum görüyorum. 15 dk sürmedi mis kokulumu göğsüme yatırdılar okadar güzel duyguki Allah herkese nasip etsin bebegibi götürdüler benide 10 dk sonra odama götürdüler okadar kolay ve hızlı geçtiki amelyat. Sadece hissetigim midem den aşagı baya bastılar ama agrı mide bulantısı olmadı sadece hafiften bi his ))))korkmayın bebeginizi riske atmayın her doğum şekliyle Anne oluyosunuz yeterki bebege o stresi yaşatmayın (Çatı yapısı dar olanlar kararsız kalanlar) sezeryan olacaklar mutlaka kuru incir meyve suyu kaysılı granül kahve almayı unutmayın gaz çıkarmaya çok iyi geliyor yazın doğum yapacaklar pijama en az 3 takım alın çok terliyorsunuz depend olmazsa olmaz terlik kros tarzı tercih etin rahatınızı düşünün Ve yanınıza mutlaka samimi birini alın nazınız geçsin kaynanayla olacak iş değil😀Hayırlı doğumlarınız olsun Allah herkesi evladına kavuştursun şuanda minik yavrum yatıyor bende yazmak istedim biraz uzun oldu 😀