azraaaaa 33 haftalık olduk gaz sancısına benzer karın ağrım bar benim iki gündür yaşayan varmı korkuyorum
Sevda58 azraaaaa lavobaya çıktınız mı peki aynı şekilde bir kaç yaşadım lavobaya çıkınca geçiyor bağırsak hareketlerinden kaynaklı
bircivcivannesi azraaaaa evet bir geve uyutmadi beni o durum başlık açmıştım ben de yalnız değilmişim sıcak havlu koyunn eşinize sırtınızı pispislatin işe yaradı bende gece boyu sürdü sabah 5 gibi çıktı
Kubrakorkut azraaaaa Canim beren agriyo tam olarak bende de var karnımın altı agriyo benimde intahap çıktı ama bende senin neresi agriyo karnında sertleşiyor mu bazen benim sertleşiyor
Ardacevik1 Bu gece yaşadım ben onu aynen senin gibi 33 haftalık hamileyim doğuruyorum sandım çok berbat bişeydi inşallah böyle sürmez
azraaaaa Kubrakorkut taş gibi oluyor karnım gaz sancısı gibi bi ağrı var sürekli karnımda doktora gittim bugün sıkıntı yok dedi ama yinede erken doğum olabilir dedi dikkat et sertleşme kasılma ağrı falan artarsa tekrar gel dedi
Nurssss azraaaaa banada oldu bi kaç kere içim acıyodu resmen sagolsun bebişler organlarımızla top oynadıgı için eziyor hava sokuyor ondan oluyo
FERBU Bnm de taş gibi oluyor ağrı giriyor çok kötü . Bn kimyon şu su içiyorum yada soda içiyorum rahatlamak için
Gizem_34 azraaaaa arada öyle oluyo soğuk aldığımız için sancılanıyoruz hava sıcak üstümüz açık yatıyoruz daha kötü oluuo dikkat edinnn