aasenamerve MedineDinztrk pierre cardin twist travel sistem tercih ettim yorumlarını okuyup almıştım ama daha bebeğimizi bekliyoruz hiç kullanmadım. Ama nereye gittiysek casual cadillac önermişlerdi fiyatları da çok yakın.
BBYaman MedineDinztrk biz mima Xari aldık ☺ Memnunmuyuz ? Bebek daha dogmadıgı için bilemem ama hiç kotu yorumu yok
Ebaa MedineDinztrk Peg Perego Travel Sistem Bebek Arabası çok hafif ve çok kolay kapanabiliyor bende henüz almadım ama çok beğendim geçen gün bunda karar kıldım
dalin MedineDinztrk ben ebebekden lelebaby travel sistem kahverengili gold rengini aldim 800 tl.valla okadar cok begendik ki anlatamam hem modern hem dikkat cekici hem kullanisli hem pratik ve cok guzel kullanmak icin gun sayiyoruz
turkishmomm Bizde bugaboo camellon serisini aldık , açıkçası bende hiç kötü bir yorum duymadım,hem anne için çok kullanışlı hemde çok hafif, markadan ziyade buna önem vermeni tavsiye ederim🙋🏼♀️
Ceren Pierre Cardin Danielle Twist Travel Sistem tercihimiz oldu bizde henüz doğmadığı için kullanamadık ama özellikleri kullanışlı olması ve görüntüsü güzel olduğu için öneririm😍
Cigdembakar Bizdr pazar günü alacağz allah nasip.ederse kraft twist xlx travel sistem bebek arabası alacağız
Evgenya Cigdembakar biz de kraft book plus travel sistemini aldik. Bakalim biz de daha kullanmadik umarim memnun kaliriz bebisimizde sever😄
Emineymen Cigdembakar bende ondan aldım şimdilik çok güzel kullanışı vs ama bakalım bebişle nasıl olcak 😊
Cigdembakar Evgenya inşallh rahat ederz bebelerde bizde☺ bu hafta sonu ibs fuarıvar oraya bakacğm birde
Bernaaa Hanımlar gercekten inanamıyorum şuan bebek arabasına verdiğiniz paralara😁😁geçen yıl arkadaşım sobee nin bir ürününü aldı 700 tlye ve çok memnun kaldı bende aynını almayı planliyorum travel sistem çok kullanışlı ve guzel.yani tabi imkan meselesi ama inanın kullanırken hic bir farkı olmadığını anlayacaksiniz...neyse hadi saglikla iyi günlerde kullanın😇😇😇
Cigdembakar Emineymen bn mağazalarda baktm 2000-2300 arası ama silivride bi bebek mağazasında 1400 e buldm ordan alırz büyk ihtimal
Emineymen Cigdembakar bende onu dicektim niyetin ondan almaksa biz al bebekten aldık bej rengi çok güzel kaçırma derim👍🏻
Alinmavi Kanz KZ 1005 model aldim 330 tl, yagmurlugu da var diz ortusu de. Henuz kullanmadik ama kullananlar memnun internette de yorumlar olumlu. Pusetli satilanlar da 440 tl. Maddi olarak sikintimiz yok ama bebek arabasina 1000 tl ustu para vermenin manasi yok kullananlar hep baston tavsiye etti hatta. Daha rahat ve kullanisli diye. Bastonlarda cift yon ozelligi olmadigindan bunu tercih ettim.