Defne34 Hüseyin beyede gittim canım ya ama döndüm dolaştım Günay hocamda kaldım. İkizlere hamileydim herkes o kadar çok riskten bahsetti ki resmen bana bu bebekleri aldır yaşatma denildi sadece Günay hocam bana her türlü destek oldu sakinleştirdi rahatlattı takibimi yaptı ve çok şükür ne küvez ne yoğun bakıma girmeden çok sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım instagramdan takip et istersen geçen sene oldu ikizler şimdiki hamileliğimin başında kendisine gittim geçen sene içtiğim ilaçlara kadar söyledi bende aşırı kansızlık vardı 3 defa kan takviyesi almam gerekiyordu bir defa aldırdı diğerlerini istedim ama tam pandemi başlangıcıydı acile alıp veremem risk alamam dedi ilaçlarımı düzenledi başka dr olsa yazar geçer ücretli veriyorlar sonuçta analizi çok iyi hastaneye para kazandırma derdinde biri değil hasta önemli onun için. Genelde özelde bissürü test vs isterler ben hep devlette yaptırıp wp den attım kendisine keşke yine ona gidebilsem dene istersen ben çok gittim riskli gebelikti şuan mumla arıyorum valla izmire taşındım keşke orda olsamda doğumumu takibimi yine kendisinde yapsam