Aleynalya6776 güzel kız hikayeni üzülerek okudum, yorumların kimine hak verdim kimine kızdım. Bu hayatta başımıza herşey gelebilir. Önemli olan ne kadar az zararla kurtulabildiğimiz. Ben 28 yaşındayım çok büyük yaşamış biri değilim. Ama naçizane düşüncemi paylaşmak istedim. Evliliğin ilk yılları bende çok pişman oldum evlilik tahmin ettiğim gibi değilmiş diyordum. Kocamı çok seviyordum ama evlilik başka birşey, zorluğu çok ilk zamanlar daha ağır geliyor. Alıştıkça herşey rayına oturdukça düzeliyor çok şükür. Bunlar normal ama senin yaşadıkların normal değil canım benim, inan ki ben çok üzgünüm. Yaşın çok küçük ve her ne olursa olsun bu yükü iki canınla kendin yüklenme. Bu adamla olmak istemiyorum demek her evlilikte yaşanan şeyler de değil. Ailenle konuş onlara durumunu anlat. Hata insanlara mahsustur. Hepimizin yanlışları hataları var. Kendini güçsüz hissetme, ailen üzülse de kırılsa da seni kenara atamaz. O başındaki adamın yaptığını sana yapamaz. Onlardan destek al. Ve seni hak etmediğini göster o adama. Kendini ve bebeğini daha fazla üzme, karşındakine de bu imkanı verme. Sen çok değerlisin. Ailen için, yavrun için sen pahabiçilemezsin. Seni bu şekilde değersizleştirmesine izin verme başını dik tut. Yolunu çiz ve o adam senin yoluna eşlik etmesin. Senin için dua edeceğim. Rabbim tüm evlatlarımızı da kötü nefisten, kötü niyetten korusun. Rabbim yardımcın olsun güzel kız. Silkelen ve yapman gerekeni yap inşallah 🤲🏻