tazeanneolacam Kızlar illa alınmalı mı sizce? Yani illa uyurken bu yatakta mı yatmalı bebiş? Ben sanki hiç rahat edemeyecek gibi görüyorum. Bazıları hep reflü yatağında yatırıyor. Sürekli eğimli bir yerde uyuyacak bilmem değişik geliyor
KkubraOz tazeanneolacam benim çocuğum yok ama iki yiğenime de ben baktım. Emzirme ve mamadan sonra kusmuğunun boğazına kaçmasını engellemek için hemde çocuklarda reflü çok oluyor onun önüne geçmek ya da hafifletmek için kullanılıyor. Benim şahsi görüşüm reflü yatağı kullanılırsa daha iyi olur
asyahumam tazeanneolacam eğimli uyuması iyi bir şey kusma ve boğulmaya karşı etkili ama illa olması gerekmiyor tabi ki. Ben ebebekten indirimde almıştım doğuma daha varsa bimi takip edin oraya da geliyor 50 liraya
Mores tazeanneolacam bebekler özellikle ilk zamanlar doyduklarını anlayamayabiliyor. Eğimli yatak kusmalarını bir nebze önlüyor. doktor muayenesine ilk gittiğimizde de bebeği mutlaka reflü yatağında yatırın dedi. 3aydır reflü yatağında yatıyor ben memnunum. Reflü almasaydım mutlaka başı ve gövdeyi biraz daha yukarıda tutacak şekilde battaniye falan sererdim heralde.
Syma-ma tazeanneolacam ben ekstra onu almak yerine yatağının altına hafif eğim verecek bişey koymayi düşünüyorum büyüyünce de çıkarırım fuzuli masrafa gerek yok 🤣
Glcncan Bir hemsire olarak öneriyorum yeni doğan hareket edemediği icin boğulma riski yuksektir uykuda. Tabi onun yerine yattiği yerin altina bir kucuk battaniye gbi birseyler de uydurabilrsiniz
Omerhatice tazeanneolacam 2 buçuk yaşında bir oğlum var ve bebek reflusu vardi ama gene almadım babynest vardi onun kendi yastığı vardi onu alta bırakarak eğimli yapıyordum tamam oluyordu.. simdi 2. Bebegim doğdu ve ondada ayni bbabynesti kullaniyorum gene almadim Siz bilirsiniz tabi sonuçta 1 kac ay kullanılan bisey olduğu için gerek görmedim ben ☺
Yaprakdokumusever tazeanneolacam İyi ki almışım dediğim bi ürün. Bebeğim doyduğunu anlamıyor fazlasını geri çıkarıyor haliyle eğimli yatmasa Allah korusun geri kaçar.
Miskokulum35 tazeanneolacam ilk başta almadık ama doktor önerdi bebeğim kusuyordu e haliyle her dk çocuğun başında değildim. Memnun kaldım hala kullanıyorum
rmdfile tazeanneolacam ben de doktor tavsiyesiyle aldım kullanan arkadaşlarım da vardı beşik içinde olsun odalarda yanımızda olsun hep reflü yatağında yatıyor rahat ettiğini düşünüyorum. tavsiye ederim.
tazeanneolacam @Melike annelerin gün odası etiketi neden kaldırılıyor ki? Ayrıca ürün değerlendirme de aynı şekilde
Melike tazeanneolacamAnnemiz, Etiketler içeriklere göre seçiliyor. İki etiketin de paylaşılacağı durumlar yazıyor altında. Sizin için resim ekleyim oradan bakın. Mutlu Forumlar 🌸💖