Deletedmom93428 harley neden öyle diyosun kadın 10 senelik tıp okumuş dudağının çizgisini görmüş ultrasyondan 🤦♀️😂
LalinMom calikusu_03 Kullanıcı adınız heyecanlı anne yerine, “ ANNEAMAİÇİBOŞANNE” olmalı kesinlikle. Müthiş bir uyum oluyor bu şekilde 👌🏻
LalinMom Mom0871 Valla şaka yollu bile olsa biri benim çocuğuma çirkin dese paralardım onu şakası bile iğrenç resmen 🤮 Çocuğuma çirkin diyende boklu bezini göremezdi kaldı ki kendim diyeceğim 🤦🏻♀️
Mom0871 LalinMom aynen bende yolarım onu 😅 sen kendine bak 💩 suratlı derdim 😅😂😂😂😂 allah çoçuğa şimdiden sabır versin diyorum amin
Adkut calikusu_03 yazık!!!! Daha kötü şeyler söylerdim de hadi neyse! Bulmuş da bunuyor. Çirkinse iade mi edeceksin , anne olacak bir de
Milenka calikusu_03 yani soruya bak 😂😂😂vallahi Allah akıl fikir versin. İlk dusunceniz sağlıkla sihhatle kucağınıza almak olsun. Güzellik algısı nasıl islendiyse beyinlere düşünülen şeye bak.
Deletedmom93428 etiketlemezsem olmaz @midekoruyucu @MommySharkdutdutdutut kıaz geçen kaçırmıştınız bir olayı etiketleyim bu sefer 😂
midekoruyucu Deletedmom93428 bu ne biçim post kız 😂 hay Allahım 😂 benim çirkin doğarsa kendimde şüphe ararım 😂 sonuçta imalat bana ait 🤣