eylusko gazetecianne ne güzel yazmışsınız. utanmasam küfür edecektim. çirkin olsa ne oluyor allah sana çocuk vermiş millet engelli çocuk doğurmaya razı. kadın takmış dudaklara. dua edin bi dudağı var …..
gazetecianne eylusko ben üzülüyorum bugün hastanede bir baba küçüçuk evladına çok kötü Tokat attı ondan da etkilendim şimdi… Evlat sahibi olamayan o kadar çok kişi var ki…
Young_mother Kızlar öyle böyle dersini almıştır bebeğe bidaha laf atmaz, yinede kalbim dayanamadı anne oda sonuçta neyse bişey demeyelim daha fazla Allah bebeğe sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin inşallah dayanamadım
Miniktirtil Yarabbel alemin sen görüyorsun her gün uzuluyorum kaybettiğim çocuğuma verdiğinden de aldığından da sual olunmaz fakat yani vallahi diyecek bisi bulamıyorum. İnsan ilgi çeksin basligim diye bebegim çirkin mi der mi ya el insaf dudağı ince olsa nolur kalın olsa nolur dert mi bu. Sonra ortaya çıkıp özgürlükten bahsedince delleniyorum bu özgürlük mü şimdi Allah aşkına aklınızı başınıza alın şükredin oturun oturduğunuz yerde yemin ederim dünyanın çivisi çıkmış.
midekoruyucu Deletedmom93428 bu ne biçim post kız 😂 hay Allahım 😂 benim çirkin doğarsa kendimde şüphe ararım 😂 sonuçta imalat bana ait 🤣
yigitegenin_annesi calikusu_03 sıkma canını anneesi hangi bebek tatlı olmaz ki rabim sağ salim kucağına vermeyı nasip etsn tepkiler çok sert herkes istediği soruyu sorbilir cevaplama mecburi değildir….
Kep calikusu_03 çok abartiniz` yeter yani yazdığıniz her şeyi okudum çok saçma insanlar bu kadar da yargılama kesin yani o böyle bir şey söyledi diye kötü bir anne olduğu anlamına da gelmiyor olmuş olabilir ama bu onun böyle düşündü anlamına gelmez şu anda hamile halimle beni bile kızdırdığınız saatlerdir saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz onu düşünemiyorum artık burada kimseyi Savunmuyorum kendinize bakmadan başkasını kötülemeyin birakin Onun anneliğini tartışmak kimseye düşmez Tamam ben çok iyi bir başlıkta yazmış demiyorum Ama şunu demek istiyorum yazılım Hatasından başka bir şey değilim :))
Nur000 calikusu_03 20 haftalık detaylı ultrasonda benim bebeğimin de dudakları yok gibiydi. 30 haftadan sonra Yüzü netlesmeye başladı dudağı burnu Yüzü iyice belirginlesti 🤗