Mom0871 Deletedmom93428 şiştim valla kendini aklamak için sağa sola vuruyor bi tane çarpçan kendine gelcek 😂
Durunbigeldim calikusu_03 ultrasyon fotoraf makinesi değil neticede net görüntüler sağlanmaz çoğu kez
DenizSayer Liyuzamom herkesin kendi düşüncesi ama biraz garip evet belkide net açıklayamadı kendisini 🤷🏻♀️
Deletedmom93428 Kayraninannnesi ya vallaha sırf eğlenmek için burdayım çünkü kadını ciddeye alamıyorum size laf eden de kendi çocuğunun dudağının çizgisini hesaplıyor 🤣🤣
Kayraninannnesi Deletedmom93428 kız kaynanamın arkasından konuşmuş olsam hadi eyvallah koz olarak kullansın ama üste çıkmak için yapmadığım birşeyle vurmaya çalışıyor 🤣 nasıl bir çıkmaza girdiyse
Mom0871 Kayraninannnesi hak etti canım oda burda herkes haksız omu haklı hormonlar tavan hava sıcak daha fazla delirtmesin beni yerinde olsam uygulamayı silerdim utancıma 😂
LalinMom Kayraninannnesi Kendi çöplüğüne bakmaya yüzü olmayan başkasınınki karıştırırmış çok da takmayın
calikusu_03 LalinMom evet csnım, tam olarak yaptıklarınız bu. @Kayraninannnesi sizin için yazmadım kaynana yorumunu ben @Young_mother için yazmıştım ama sizin mesajınızı yanıtlayınca öyle düşündünüz sanırım. Sağlık olsun . Bu arada benimde kaynanamla aram çok iyidir :)
BayanZuzu calikusu_03 evet dogunca da diyelim ki çok cirkin doğdu öyle dogdu Allah vergisi yani kardesm Allah’ın yarattığı herşey kendince guzeldir böyle bı soru sorarak günaha girmekten baska bişey yapmiosn çirkin bebek olmaz ki hem 🙏☺️
LalinMom Mom0871 Forumda gelenek haline geldi hergün en az 1 tane böyle saçmalardan seçmeler olmasa olmuyor 😂
Young_mother calikusu_03 sanane ki benim kaynanamdan üstelik istediğimi derim seni İlgilendirmez sen bir bebeğe çirkin diyorsun benim için sokağa atılmış bebek annelerinden farksızsın.
LalinMom calikusu_03 Bütün forum tek yürek ve akıllarda tek soru; bu kafayı neye borçlusunuz ? Zira hergangi bir besinle olacak bir kafa değil bu 😂
Deletedmom93428 calikusu_03 Young_mother bacıma laf yok🙅♀️ sen git ultrasyon kağıdını incele başka kusur var mı diye estetikçi de bul bir tane hadi sen o işlerle ilgilen
Young_mother Mom0871 Kayraninannnesi Deletedmom93428 ya gülmekten koptum vallaha ulan eda alemsin ya kızlar şştt sakin sakin 😁😁😁😁😁😁
Deletedmom93428 Young_mother biz Rabiayla wpden haberleşiyoruz koş şu şunu dedi falan diye damlamadm yine 🙅♀️🤣
Young_mother Mom0871 atsın nr alaka konumuz kaynana mı kaynanam mı doğurucakmış benim çocuğumu kaynanamla aram iyi diyor 😂 😂 😂 iyi işde ne güzel keşke b2ebeğinle de aran iyi olsa 😂😂
calikusu_03 Young_mother ee bak sen istediğini dersin başkası senin dediğini gibi bir şey yapmasa bile ona laf edersin. Çöplük meselesi :)