Aysegulayy Ya kızlar 6 haftalık oldum ama bende hala belirti yok sanki hamile değilim gibi veya bir sorun var gibi nebılım insanda azbiseyde olsa bulantı VS herhangi bısey olmaz mı anormal gibime geldi ilk gebeligim ama değilim gibi 😮
Cansel0694 Aysegulayy 22+1 ’e hiç bulanti ve belirti olmadan geldim sağlikli cok sukur her gebelikte bulanti olcak diye bisey yokki :)
rosatue Aysegulayy kız daha ne istiyorsun bu dünyadaki vip insanlardan birisin. Ve ben de onlardan biriydim. Başından sonuna hiç midem bulanmadı hiçbir şey olmadı. ta ki 9. Aya giriş yapana kadar 😂 şu an yaşamımı idame ettirmeye çalışan bir garip hamileyim 😂😂😂
Cicek08 Aysegulayy şanslı olduğunuz için sevinmelisiniz. Kimisi hiçbir belirti geçirmeden hiçbir şey hissetmeden yaşıyor bu süreci :) O yüzden sukredin :) 10 haftaligim 6.haftamdan beri bulantı kusma yaşıyorum. İnanın çok kötü yiyip vitamin alamadığınızı düşünüp uzulmeniz de cabası oluyor ..
Aysegulayy rosatue ay ne bilim kız insan hamile olduğundan şüpheleniyor yani diyorum acaba hamile değilimmiyim neyim şüphelenmeye başladım o derece yani keseye gidecem 2 gün snra belki bebis yoktur diyorum 😁😁
Kimyon Aysegulayy 6hafta da benimde öyleydi. Ta ki 8 haftaya girene kadar sıkıntısız geçiyordu 8 12 hafta arası mide bulantısı koku hassasiyeti ve halsizlik beni deli etmişti. İnş. Sizin hiç olmaz 🙏
Aysegulayy Kimyon nebılım bıde insanda belirti olmaması hamile olduğumun pozisyonuna bile giremiyorum 😁😆😆
mom073 Aysegulayy şuan isyerindeyim kusmaktan perişan durumdayım ve egildigim için karnım ağrıyor 14+3 tekim en başından beri bulanti var :(
rosatue Aysegulayy heh bir de o var en azından kesenin sağlıklı olduğunu öğrendikten sonra doktora gitmeye biraz ara vermenizi tavsiye ederim. Elbette ki kanama veya absürt bir durum yaşamazsanız. Çünkü insan paranoyak oluyor. Ben gittim siz gitmeyin 2. Gebelikte asla gitmem. Bir gidiyorsunuz kese yok belki kanamayla atarsın diyorlar. Allah allah sorun mu var ki diyorsun kendi kendine. Sonra gidiyorsun yolk kesesi var bebek yok. Bebek oluşacak mı diyorlar. Sonra kalp atımı olacak mı diyorlar. Evham evham evham. 8. Haftanın sonuna doğru gitmek en güzeli
Melekon00 Aysegulayy 3 cocugum ada rahat gecırdım bundan bi ayagım kusmada sen gene iyisin son aylar belkı zorlanırsn
Kimyon Aysegulayy aynen öyle bende senin gibi düşünüyordum hatta belirtileri yaşamak daha istiyordum ama yaşayınca da yaşamasam daha iyi imiş dedim 😊
Taner91_zemine 18 haftalık hamileyim kusmaktan hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum o derece ilaçlarımı bile içerken kusuyorum tahlillerim o kadar bozuk çıktı ki kanım düşmüş B12 vitaminim düşmüş keşke ilaçlarımı içerken Bali kusmasam şükür edin halinize