Ezgiii11 Dun doktora gıttom serkulaj attırmak istediğimi söyledim doktor bana rahim ızunlugun 2.9 mm iyi dedi ya bende iyi olsun ama erken dogum var dıger bebek erken dogum oldu fıye bu erken dogum olmayacak ki nerden biliyorlar Allah askına ?? Bana gut destek al dedi sınırımden agladım resmen 😓
Aselminaaa Ezgiii11 bence doktorunu degistir cnm daha uygun bir dilde anlatabilirdi neden gerek olmadigi. Hamile bir kadina git destek al demek bana dogru gelmiyor biseye cok takintili olmadigi surece herkezin endiseleri var dogum konusunda
Deletedmom_5 Ezgiii11 bence sen o doktoru şikayet et sen kimsin bana öyle diyosun hem bizim sayemizde geçinsinler hemde terslesin oh ne ala
Cigdemmom Ezgiii11 destek al derken şey demek istemiştir birinci gebeliğinde fazla kaygılanmışsın diğeride öyle olucak düşüncesi insanı yer bitirir anlamında demiştir tabi o anki üslup nasıldı bilmiyorum
Symazturk Ezgiii11 destek alanları deli olarak görmeyin ama doktorunuzun yaptığı da çok yanlış sonuçta gebesiniz birçok hormonal değişiklik yaşıyoruz biraz anlayışlı olması gerekiyordu kaldı ki bizler doktor Da değiliz seviyemize göre anlatması gerekirdi diye düşünüyorum . Ben olsam doktor değişikliğine giderdim 🌸
Aselminaaa Ezgiii11 sen kafani sakin tutmaya calis allahin izni ile bisey olmaz yarin gidicegin doktor daha uygun bir dilde anlatır sana icin rahatlar ozaman
Seferyehatun Canım sakin ol, kötü bir şey dememiş aslında, sürekli bu kaygılar icindeysen aşırı streste erken doğuma neden oluyor, ikinci doktorda gerek yok derse, git bir kerelik terapi al ne olacak. Üzme canını
Ezgiii11 Seferyehatun rahat bir hamilelik geciriyorum önlem almak zor birşey değil canım ben para veriyorum zaten gerek görmesinin kendi gozuyle mayını gorecek o yuzden birşey demiyorum dusun idrarde bakteri var hiç birşey yapmıyor bol su iç ne kadar iebilirim gecmiyor bel ageısınyapıyor ve kafayı yemem az kaldı yarin başka doktora gidicem ikili test için gittim bizim hastanemeizde ikili test yapılmıyor bu zaten beni en kotu şekilde etkildei
Ezgiii11 Deletedmom_5 birde aynı hastanede başka doktor serkulaj atıyor bu doktor ben artmam aletim yok diyor sacmalık hemde
Seferyehatun Ezgiii11 hmm haklısın, sen en iyisi doktor değiştir, enfeksiyon için nasıl sadece su içeceksin ki
Ezgiii11 Cigdemmom ben bunun için 1 yıldır zaten destek alıyorum kaygı her zaman olur hamilelikte dun bir kadın vardı üçüncü grbeli kadın bebek oynamayor diye gelmişti