Babyandmom22 Kızlar dün ilk tetanoz aşımı oldum. Fakat kolumu kaldıramıyorum dehşet derecede ağrıyor normal mi bu? Eğer değilse doktora gidicem sabah. Üstüne kesinlikle yatamıyorum dokunamıyorum. İki gün oldu olalı ama geçmiyor bir türlü
minikturta Babyandmom22 Çok normal bende 1 hafta ağrısını çekmiştim 😂 2. Doz da hiç ağrımıyor. Parol alabilirsin ya da buz takviyesi yapabilirsin
Busra333 Babyandmom22 normal canım ben 2 hafta kolumu kaldıramadım doktora sordum oamukla saf kolonya ile masaj yap dedi geçti tavsiye ederim
SeherS Babyandmom22 gayet normal ben de 2 gün resmen uyuyamadım kol agrısından hayatımda böyle kol ağrısı yaşamadım, 2. Doz tetenoz oldum öyle ağrı olmadı, gayet normal dehset bir şekılde ağrıması😀
minikturta Busra333 evet kuzum hamilelikte, yaklaşık 1 1 buçuk ay sonra da 2. Doz asi oluyorsun, sonrasında da yaklaşık 6 ay sonra bidaha 😂
Busra333 minikturta bana toplam 3 randevu verdi cnm 22 Aralık adet bitişim biri 10 nisan dı biri 6 Temmuz diğeri 31 Ağustos yani anlamadım :((()))