tugbaasahin Merhaba hamiş anneler biz bugün 14 haftalık olduk doktor randevum vardı ve bir oğluşum olacağını öğrendim 🥰 var olduğunu öğrendiğim ilk andan itibaren hep erkek olacağını hissetmiştim sizler de hissettiniz mi hisleriniz çıktı mı 😍
minikturta tugbaasahin bende hep kızım olduğunu hissederdim, 14.haftamda doktorum kıza benziyor demişti bulunduğum şehir de de başka doktora gittim oda kiz demişti 37 haftalık olduk hala kız 🥰🥰
Aylin2011 tugbaasahin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde iki kızım var 16 haftalık ikizlerime hamileyim yarın kontrolum var bakalım cinsiyetlerini söyleyecek mi kızlarım benden çok meraklı😂
Sevimvrs tugbaasahin Ben 9 haftalık hamile iken cinsiyetini öğrendim hatta çok erken olduğu için şaşırmıştım doktorum tahmin etmişti erkek olduğunu, daha sonra 11.haftada net bir şekilde bebeğimin erkek olduğunu öğrendik😊
cinardefnemoms minikturta yaaa kıza benziyo diye kaçıncı haftada demişti. Banada dr um kıza benziyo demişti ama . Geçen gün gittim tekrar kız dedi sonra AA erkek dedi bı çıkıntı gördüm dedi sonra baktı bida kıza benziyo çizgisini gördüm dedi yapısı da kıza benziyo dedi acaba benimki de kız mı ya sağlıklı olsunlar gerisi önemli değilde bı oğlum var bide kızım olsun istiyorum 🥰 inşallah benimkide kızdır
tugbaasahin minikturta yaa Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah prenses sağlıkla huzurla gelsin 🥰😍
minikturta cinardefnemoms 14. Haftamda söylemişti kuzum 🥰 tabi bu doktorun tecrübesine ve cihaza göre değişiyor 🤦♀️ Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰 özele mi gidiyorsun devlete mi ?
tugbaasahin cinardefnemoms Aylin2011 yaa ne güzel Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin hepsini öğrenince yazın bende merak ettim 🙏🏻😍
cinardefnemoms minikturta amin canım cümlemize inşallah . Özele gidiyorum dr um çok iyi baya memnunum ya çok heveslendim kız diye 🥰🥰
tugbaasahin Dryadeniz bende kontrole gitmiştim 14 haftalıkken belli olacağını düşünmedim belki bir tahmin yürütür doktor dedim ama bizimki tam net gösterdi yavrum 😍😂 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🙏🏻😍
cinardefnemoms minikturta ya yatış verdi zaten bana 14 haftalık olduk yeni kanamam var damar çatlaması olmuş bende . Pazartesi tekrar gidicem zaten. Dr um kesin öğrenmek için 16 haftayı bekleyelim dedi ama ben dayanamam ya 🤣🤣 inşallah pazartesi belli eder
tugbaasahin Sevimvrs gerçekten bayağı erken göstermiş kendini minnak sağlıcakla gelsin inşallah canım😍
tugbaasahin Busra333 oy maşallah cinsiyeti ne 😍 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım 🙏🏻🥰
Masalinannesi1 tugbaasahin kızımı 16. Hafta da öğrendim . İlk gündem beri kız olacağını hissetmiştim istemsizce kızım diye seviyodum 😀 Şimdiki gebeliğimde erkek hissediyorum bakalım daha belli değil 😊😊
tugbaasahin Masalinannesi1 Yaa değil mi bu his insanın içine gerçekten çok yoğun doğuyor ben de hep kızım olsun isterdim benim ilk bebeğim zaten ama var olduğunu öğrendiğim günden beri içine hep erkek diye doğdu tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun istedim kız da olsa erkek de olsa ikisi de benim evladım ama bilmiyorum çok yoğun hissettim sizin gibi hep erkek diye sevdim hatta bana kızın olcak diyenler bak böyle yapma hayal kırıklığına uğrayacak son kızın olunca dediler hep şey dedim ya ben annesiyim onun erkek o biliyorum 😍😂
tugbaasahin mom073 Evet canım öyle diyorlar ama hiç de belli olmuyor benim arkadaşım da gebe 16 haftalıkken doktoru kıza benziyor dedi bir hafta sonra tekrar gitti kesin kız dedi o da kızı olacak diye birşeyler de aldı hediyeler alındı 21. Haftada bir daha gitti ne desin doktor bu erkek 🙈
Aylin2011 Bir_abla çok birşey yok kafa yapısı var ekranda bize gösterdi ikisi ranzada gibi zor resim verdi