Burcinn_ozdemirr Yazın hamilelik geçirmek çok zor uykusuzluk zaten var bir de gebelik, rahat yatamama, büyük bebenin uyanması, eşin horlamasi 😭 Uyuyamayinca herşey mi batar insana ya yardım edin kızlar çözümleriniz neler 🤗
Portakalgeliyor Burcinn_ozdemirr Uyku ile yok ama aç bir dizi izle yada gel mıhabbet edelim çay demleyeyim 🥰😚😚
Gul-42 Burcinn_ozdemirr esım horlayınca burnunu kapatıyorum bıde esım sıcakta bıle kat kat ustunu ortuyor bnıde ortuyor sınır oluyorum yaa bıde sabahın korunde ellı kez alarmı calar bnı sınır eder ustune uykusuzluk ve sıcak ve rahat yatamama
Ayseee4238 Burcinn_ozdemirr valla evde başka çocuk yok esim de yok yalnızım ama yinede uyuyamıyorum🤣 heryerim ağrıyor kemiklerim batıyor sağa sola donemiyorum sıcak desen zaten beni benden aldı yangın vaaaar diye bağırasim gelio🤣🥵
Burcinn_ozdemirr Gul-42 Benim eşimde aynı seninki gibi yazın bile örtünür 😅 gel gardaşım sarılalım 😅😅
Gul-42 Burcinn_ozdemirr sıcaktan patlattı bnı ya sabahın korunde yanı sıcaktan ıslanıoz hala ortuyor boynum tutuldu😂sarılalım
Dunyyam Çook sıcak hiç bi şekilde uyuyamıyorum daha da ağustos sonu na çok var daha da sıcaklar da nasıl olacak bakalım