VisaliNur Nehir-Poyraz ayyy yok doğmadı hâlâ canım uygulamada son 1 gün diyor ama hiç bi belirti yok 😬 aşağıya da inmedi aksine daha çok yukarı çıkıyor gibi🙈 bir ilk olarak ağzımdan doğurabilirim sanki 😂🙊
Nehir-Poyraz sweettyy19 sende bizle beklersin canım işte hep beraber takip yaparız testlerimizide atalım yarın atayım hepsini bir koyayımda 🤗 inşallah hepimiz güzel haberler veririz bu ayyy 🥰🥰🥰
GoncaClk Nehir-Poyraz Bugün gittim canım keseyi gördük çok şükür🤲 bebeği göremedik doktor haftaya görürüz muhtemelen bı sknti yok dedi bişey oluşmuş bu iyi bsey bebek olusuyor dedi tam anlamadım ama ☺️ keseye göre 5 hafta 4 günlük dedi 🥰
GoncaClk Nehir-Poyraz Aminnn inşallah canım benim ennkisa zaman da Rabbim sizlere de nasip etsin dualarım hep isteyenlerle🌸🤲🥰🥰❤️
Nehir-Poyraz VisaliNur ahahhaha 🤣🤣🤣 gelir annesi gelir sağlıkla sıhhatle gelsinde keyfi yetince gelsin 😁
Nehir-Poyraz VisaliNur daha yumurtlama görmedim 6.gündü bakalım devam ediyoruz yumurtlama gördükten sonra test için gün saycaz inşallah 🥰
VisaliNur Nehir-Poyraz ayyy hadi inşallah Rabbim enn güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 İsmin Çağlayan değil mi canım sancım falan yok hâlâ ama gelirse isim olarak dua edeyim.
Nehir-Poyraz VisaliNur evet kuzum Çağlayan ayyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️ Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🐣❤️
VisaliNur Nehir-Poyraz amin inşallah 🤲🏻 Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Tabi ortada hâlâ hiç bir belirtim yok bildiğiniz tavsiyler varsa denenebilir.😂