Miniktirtil Nehir-Poyraz hergun böyle yazsa valla bende unutmam hatirlarsamda ben yazayım 😊 benimde bugun ovulasyonlarim geldi Ay pek sevindim
Nehir-Poyraz Miniktirtil ayy ne güzel adet bitince hemen başla teste 🥰 ben sana hatırlatırım burdan hadi masajaa derim 😂
Bebek9898 Miniktirtil hosbulduk kuzum😘 @Nehir-Poyraz cok ısrar etti gel postuma diye Hatta yalvarırır gbi oldu da tamam dedim Geldim ben öyle Sizle beklim 😘😍
Miniktirtil Nehir-Poyraz ayyy canim benim saol yarın biter diye umuyorum 🤔 stres bisileri de değiştirdi
Nehir-Poyraz Bebek9898 napim arkadaş dost olmak bunu gerektirirr teyze edecem seni herşey senin için 🤣🤣🤣🤣
Joyfulmother Nehir-Poyraz naptın kuzum sen en son beraber son kan tahlili vericektik ben hamile olduğumu söylediydim sana tabi askıya çok aldılar filan hatırlamayabilirisn 🙄
Nehir-Poyraz Joyfulmother ayy bende hamile kalmıştm kuzum ama ikinci kimyasal gebelik oldu şimdi bu ayı bekliyorum bütün tahlillerimi yaptırdım hamile kalır kalmaz ilaç başlancak sen naptın
Joyfulmother Nehir-Poyraz 9 haftalık olduk kuzum doktora daha gidemedim 2 hafta sonra gel dedi 6. Haftada kese var dedi bebek gözükmüyor bilmiyorum bişey diyemem daha boş gebelik mi geç döllenme mi dedi bakalım yine mi kimyasal
Nehir-Poyraz Joyfulmother kimyasal olsaydı kese oluşmazdı canım inşallah vardır ve sağlıklı bi gebelik geçirirsin bizde arkadaşlarla bu ayı bekliyoruz yine işte 😁😁