MelisDeniz Nehir-Poyraz bugün de test yaptm daha çok koyulastii sanırım yolunda gidiyor insallah öyledir 😍🤷🏻♀️
MelisDeniz Nehir-Poyraz https://resimyukle.link/i/LCwqZ koyulaşıyor, her sey yolunda gibi belli olcak bakalım :) yarın da haber vericem. İnsallah sen de bu ay güzel haberler verirsin canımm 🌸🌸
Atlans Nehir-Poyraz dün kontrole gittim en büyük yumurtan 9 cm gözüküyor dedi yumurtam geç büyüyor benim, yarın tekrar gideceğim. Sen naptın
Nehir-Poyraz Atlans ben yumurtlamayı gördüm değerlendirdim şimdi beklemedeyim canım. Yumurtlama masajını yapsana onun faydasını gören çok bu ay bende çok yaptım onu
Nehir-Poyraz Ogretmenanneyim adet bitince 3.gün başlanıyo ama ben geçen ayda yaptım öyle adet bitimini takip etmemiştim yinede faydası olmuştu erken görmüştüm yumurtlamayı yoksa benim çok geç oluyo
Hayaller_umut Nehir-Poyraz hayır canım klomen gonal-f femara kullandım 1.5 yıldır gebelik olmadı doktorda hsg istedi cektirdşm bu ay tedavi görcem
MelisDeniz @Nehir-Poyraz kuzum beta 252 çıktı ama pazartesi yeniden tahlil istedi delik deşik olacam sanırım ama olsun napalım şimdilik yolunda ins böyle devam eder 🤷🏻♀️ Sen ne yaptin gün saymaya basladin mi? :)
Nehir-Poyraz MelisDeniz başladım başladım haftaya test yapcam inşallah 😁 ayy çok sevindim inşallah böyle devam eder. Aman tek sağlıklı gebelikler olsunda delik deşik olmayada razıyız ilki kaç çıkmıştı senin
MelisDeniz Nehir-Poyraz insallah güzel haberlerini bekliyoruz kuzum 😍🌸 biraz kanama oldu korktum doktoru aradım yerlesme olabilir dedi progesteron iç hemen dedi. Şimdi iyiyim endişelendim ama geçti. Salı günü 47 çıkmıştı bugün 252 kuzum