Feyza55 Carrefourda chicco ürünlerinde ve başka bebek ürünlerinde güzel indirimler var ikili chicco emzik 20 liraydı chicco biberon 25 tihttps://resimyukle.io/r/9pwKSXKfGM
Minnosanne06 Katlanır kuvet seti şu an en uygun bime gelecek hanımlar,30 temmuzda. Üçlü hali 145 lira yapıyor ki küvet sadece 99 lira. Sabahın erken saatlerinde dikilicem bim kapısına:) eşe dosta haber saldım olur a bizim burdaki bimde biterse siz sorup sorusturun napip edip ordan alın diye
TubaKaratas Minnosanne06 acaba daha önce alıp kullananlar var mı babyjem marka çok iyi diye duymuştum ben
Prensesiminyolculugu E ebebekte 100 TL’lik alışverişe 70×140 muslin lastikli çarşaf normalde 60 TL ama indirimle 13 TL’ye geliyor birde herşey çok uygun zaten şuan indirim var kıyafetlerde özellikle
Bademlilokum Merhaba kızlar bugün bime ugradım 4lü agız bezini 3.25 aldım. İndirime girmişti sizde bakın gayet güzel ebebekte aldıgım dan daha kalın iki katlı ve pamuklu
ZDM Sakarya Ada Outlet’te Flo’da 1 alana 1 bedava. Cocuk ayakkabılarında 2 tane deri ayakkabıyı 49₺ ye aldım🥰_
Susamcik Hanımlar 30 Temmuz da BİM’e Babyjem katlanır küvet ve takımı geliyor. E bebekte fiyatı ondan 280 e düşürdü ama bimde toplam 180 lira bile olmuyor almayan varsa bakabilir.
Fabulousmom Watsons da siveno roll on 20 TL ye düşmüş bugün gördüm iki tane aldım sizin de bilginiz olsun canlar 🥰
Kubra1004 https://app.hps.im/d7ct/84c99034 hepsi burada indirimi başlamış. Bebek arabası, oto koltuk,yatak veya stok için değerlendirebilirsiniz sizde :)
mrbld Kubra1004 teşekkürler😊 İndirim var mı şüpheli😅ilgilendiğim bebek arabası e bebekte 1600 iken hepsiburadada indirimli hali 2970 🤔🤔
TugceSmile Carrefour bebek bölümünde süper indirimler var kızlar. 13 Tlye chicco emzik aldım. 22 TL chicco biberon aldım. Chicco bakım setini (tırnak makası, törpü, vs) 25 tl aldım. Ayrıca zıbın ve bodyler de 5 TL 😍
Fatosx Merhaba hepsiburada sitesinde yoyko 8in 1 park yatak indirime girmiş sepette 900 tl’ye düşüyor. Sadece bordo rengi kalmış. Bilginiz olsun kızlar
cihangirinannesi0812 Merhabalar bugün Kozyatağı Carrefour’a gittim Chicco taraklar 75 TL’den 25 TL ye düşmüş her iki renkte mevcut. Chicco tırnak makası seti 100 tl den 35 tl ye düşmüş. 2li emzikler 17 tl kız erkek hepsi var. Çanta gibi durup alt açma şekline dönüşen o zımbırtı da 😀 46 TL avent küçük biberon 33 TL
Edaabahadr HappyMom e bebekte anne bebek cantalri internet sitesindn daha uygun cinsiyet bilmediğim için alamadim insallh kesinleşsin bitmeedwn alicam