Merhaba herkese dün spinal anesteziyle 39. haftada sezaryen olacaktım. Panik atağım vardı ve genel anesteziden korkuyordum bilincimi geçici bir süre için bile olsa kaybetmek istemiyordum. Sabah verilen saatte gittim çok korkuyordum ancak spinal anesteziyle ilgili çok rahatlatıcı şeyler okudum o yüzden bir nebze daha rahattım. Gel gelelim o ameliyat önlüğünü giydirip sondayı da taktıktan sonra buz gibi ameliyathaneye girdiğimde içimi büyük bir korku kapladı😨 sedyeye yatırdılar ve anestezi uzmanı ben spinal yapamam size kilonuz fazla değil bel ve boyun ağrısı yaşamanız çok yüksek ihtimal dedi ben de biz başta spinal diye konuştuk dedim genelden daha çok korkuyorum dedim ve adam benimle tartışmaya başladı ben ameliyathanede sedyenin üzerinde yatarken yapmam da yapmam diye, ben çok büyük panik yaptım o sırada doktorum geldi ve benim tansiyon yerlere düştü fenalaşmaya başladım doktor bağırmaya başladı hastanın tansiyonu çok düştü bebeğe bir şey olacak diye duyduğum son bağırış buydu gerisini hatırlamıyorum🥺 uyandığımda korkunç bir baş dönmesiyle uyandım kendime zor geldim. Buraya kadar olan kısım korku filmi tadındaydı😱 sonra ilk yürüyüş biraz zorladı ama gerçekten yürüdükçe açılıyorsun iki bardak kahve içtim daha iyi hissettim. Dört bardak kayısı hoşafı içtim ne gaz kaldı ne büyük abdest. Dolayısıyla sonrası çok rahat geçti.🌸 şimdi sadece biraz dikiş ağrısı var. 2. günümdü bugün gayet ortalarda geziyordum😂 benimki zorlama oldu biraz her şey bir anda oldu bitti ve çok hızlı geçti. Tek zorluk baş dönmesi ve yürüyüştü sonda biraz acıttı ama anlık bir acıydı o da. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim💕