Sonunda bende bir çok anne gibi doğum hikayemi yazabiliyorum hep başkalarının doğum hikayesini okumuştum şimdi sıra bende benim zorlu bir gebelik surecim oldu ilk 5 ay çok fazla bulantım oldu daha sonrasında 24. Haftada covid oldum ve ağır geçirdim buda bebeğimin yeteri kadar büyümemesine sebep oldu gelişimi hep gerideydi 33.haftada kontrolüm vardı ve gittiğimde doktorum nst ye bagladi bebeğimin kalp atışları düşük çıktı tekrardan gözetim altinda kaldım sürekli bebeğimin hareketlerini takip ettim 36.haftaya kadar bir sorun olmadı 36. Haftada kontrole gittiğimde doktorum tekrar nst istedi ve bebeğimin karnının buyumedigini söyledi perinatoloji bölümüne sevk etti beni gittimizde doktor en fazla 1 hafta bekleyelim daha fazla bekleme dedi ben tekrar dan 37. Haftada randevu aldım yani 1 hafta sonra doktorum bebek normal doğum pozisyonunda suyu normal bekleyelim dedi 1 hafta daha beklemeye karar verdik ama iki günde bir beni nst ye çağırdı ilk nst ye Çarşamba gittim azda olsa normaldi ikinci ye cuma günü gittim ve bebeğimin kalp atışları normal değildi birşeyler ye yarım saat sonra gel dedi doktorum gittim bu sefer daha da düşük çıktı nst sonucum ve acil yatisim yapıldı ertesi gün sabaha kadar 3 saat arayla nst çekildi ve kalp atışları hep düşük çıktı sabah doktorum geldi eğer bebek doğum kanalına girerse bebeği kaybederiz beklememizin bı anlamı yok seni sezeryana alacam dedi ve 19.06. da saat 11 de tek girdiğim yerden mis kokulu kızımla çıktım o kadar güzeldi ki kaç saat ağladım hatırlamıyorum bile acı cekiyordum ama o bile gözüme görünmüyor du çünkü ben artık bir prenses annesiydim Allah isteyen herkese nasip etsin sormak istediklerinizi cevaplaya bilirim okuduğunuz için hakkınızı helal edin biraz uzun oldu 😊🙏🏻