Oyaaaaaaaa Merhaba, bebek arabası araştırıyorum ama yanında puseti olandan. Mümkünse kullanışlı,kaliteli, arabaya konulabilenlerden istiyorum.Lütfen yardımcı olur musunuz?
milena11 Oyaaaaaaaa e bebekten canyon marka aldım fiyatı baya uygundu hemde gayet kaliteli pusetide var
MDT Oyaaaaaaaa dün babymall’dan kanz x-go plus aldım. Benim aradığım bütün özelliklere sahip sadece iskeleti biraz ağır. Aranılan özellikler kişiye göre değişebilir tabiki.
Beyzabcr Oyaaaaaaaa valla ben e bebekten 400tlye baston bebek arabasindan gri rengini aldim. Çok da güzel eltim kullaniyordu oda memnundu. Yatıradabiliyosun. Milyarlar vermeye bence gerek yok diye düşünüyorum sürüşü de rahat.
Merve0648 Maclaren Atom aldık. Tercih etme sebebimiz travellardan farkı 6ay kullandıktan sonra bastona çevriliyor ve dört yaşına kadar kullanılıyor.
milena11 Minnakbebegimm henüz kullanmaya başlamadık son 25 gün kaldı doğuma 😅 ama kullananlardan olumlu yorum aldım
Minnakbebegimm milena11 benim etrafımda kullanan yok ondan soruyorum 😊 tek başımıza kaldırıp açabilir miyiz acaba ☺️
milena11 Minnakbebegimm ben yapabiliyorum ama bazı arkadaslarım baston arabayı katarken bile kocalarının bekliyorlar 😅 O yüzden birşey diyemicem. Ben almadan önce ebebek e gittim orda denedim tek yapabiliyormuyum diye öyle aldım
Minikpandam1 Benimkide dün geldi bayıldım resmen çok araştırdım uygun ve ergonomik istiyordun kanz markadı D-go olan seriyi aldım çok beğendim ben pusetin içinde ki minderi çok güzel kalın altında bebeğin sırtını koruması için ekstra korumalık var bebek içine girince iki büklüm kalmıyor ana kucağıda bir o kadar güzel çok beğendim şimdilik
Merve0648 QOH henüz başlamadık kullanmaya ama bize çok tavsiye edildi. Çok hafif. Az yer kaplıyor ve güvenli
Oznur_08 Oyaaaaaaaa civilim den 4 baby markasından aldım pusetli 800 tl civarına düşmüştü fiyatına göre kalitesi normal
milena11 Minnakbebegimm kırmızı aldım oğlum olacak krem rengi bana kirli gibi geliyor içime sinmedi 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun😅😅