B123N Doga_77 aaa. Üstüne birde yanlış tedavi. İyi ki bırakmışım hemen. Evet bende anlayamıyorum nasıl memnunlar. Gerçi hastaneden ayrılmış kendisi.
Doga_77 B123N aa bilmiyordum ayrıldığını, gitmekte geç bile kalmış, şahsi fikrim iyi bir doktor olsaydı devam ederdi. 🤦🏻♀️ odasına gireni geri çevirmek istiyordum, ama kendi tercihleri bişey diyemem tabi. 🤷🏼♀️
ggzem Yalovaya gelin geldim bende doktorları tanımıyorum, ilk hamileliğim 12+5 haftalığım💕Atakentte Mehtap hanıma gidiyorum çok memnunum ilgili doktor ve en önemlisi güler yüzlü yanından mutlu ayrılıyorum😊
Seyda123krhsn B123N epidural normal Doğum 3500 . Sezeryan 6 bin ama eğer doktor sezeryan isterse 3500
Shzdgn B123N doktorundan memnunsan iyi aktif Hastanesi’nde Fatma aybala da tavsiye edebilirim aklında bulunsun ben özele pek gitmiyorum çok nadir gidiyorum hangi ilçede siniz ben altinovadayim ilçede
Shzdgn B123N aaa sevindim bir sıkıntınız isteğiniz olursa yardımcı olmak isterim ben de yeni geldiğimde çok sıkıntı çekmiştim çünkü İstanbul’dan gelmiştim bide
B123N Shzdgn teşekkürler. Sizinde öyle. Bende yardımcı olabilirim 😅 siz yine yakınsınız benım memleket uzak 😅😅
Sevgi_123 B123N Ben doğma büyüme buralıyım canım istediğini sorabilirsin Bi sıkıntında varsa yardımcı olabilirim 😊
Mirayyy77 B123N atakente gidiyorum hastanedne dolayı Yalova’da ki en iyi en temiz en ilgili hastane kesinlikle. Uzmanlar ve aktiften nefret ediyorum ki zaten ikiside aynı birbirine bağlı. Pis be ilgisizler hiç memnun kalmadım. Ben atakent mehtap hanıma gidiyorum memnunUm 🤗 aybala hanımda çok iyi ama hastaneden dolayı asla gitmiyorum memnun kalmadım çünkü
B123N Mirayyy77 bende öyle düşünüyordum. Atakent temiz, nezih bi hastane ama maalesef ki. Ben kesinlikle memnun kalmadım. Ve mecbur kalmadıgım sürecede o hastaneye gitmem yani
Mirayyy77 B123N tercih meselesi tabi ki benim 2. Doğumum çok memnun kaldım ve yine kalacağımdan da eminim danışmanından sekreterine doktorune hepsinde müthiş ilgi hakediyo verdiğiniz parayı 🤗