Rana-10 Silanfiliz 6 ay bitti şuan 7.aydayız ben söylemesem dışardan insanlar anlamıyor bence kötü bi nedeni yoktur yani iç karnımız geniştir
Ruyasusam Silanfiliz Haftadan sonra çıkmaya başladı benim karnım şuan 34+4 uz hala tam belli değil hafif bol giyinince anlaşılmıyor bile . bebisin gelişimi normalse hiç bi sıkıntı olmaz 🍀
Bernie Bende 7. Ayin icindeyim, yeni cikmaya basladi,cok guzel bisey, son dkya kdr hareket kabiliyetinin kisitlanmamasi 😍 cok sansliyiz
Berfin3 Silanfiliz Ayni durumdayiz bende 7.ayimi da doldurdum ama gören hamile misin diye ikinci kez soruyor 😊 bi yandan sinir bozucu bi yandan da avantajli bisey
Zeyyyn Silanfiliz çok kilo alcam dıye korkardım Bi göbek psikolojisi vardı çok şükür hamile değil gibiyim memnunum durumdan 😂tek korkum çoçuk büyümedimi diye şükür oda normal
Tarkan Silanfiliz daha n istiosun bn dorduncu ay masallah alti aylik karin isyerime daha solemedim onlar diodur buna ne oldu die
Ayse3695 Silanfiliz ben 37.haftadayım karnım yeni buyuypr 😂😂daha ıyı oluyor hareketler kısıtlanmıyor tabı gelısımı iyiyse