Melikemell Merhaba ilk gebeliğim pek bir bilgim yok sormak istedim 5 haftalık hamileyim çok başım ağrıyo ağırlık var başımda kendimi halsiz bitkin hissediyorum sürekli nasıl geçer kansızlık demir eksikliğimde var
Cerenn12 Melikemell o baş ağrısı beni de mahvetmisti geçiyor sonradan çok şükür parol alıyordum her gün
[silindi] Melikemell benımde basım sureklı agrıyordu eczaneye danıstık parol ıçilebilir ama cok zor durumda degılsenız kesınlıkle parol dahi kullanmayın dedi heleki 13 haftanın altında bır hamılelık ıse parolda kullanmayın dedı.
Kiscimn Melikemell bwlki kahve veya sigara kestin için ağriyor, beni de o günler çok zor geçmiş ama kahve dolayi saniyorum,çok içiyordum çunki
Melikemell Melikemell suleoksuz birde tansiyonum düşüyor dün 11.6 bugun 9.6 oldu tekrar ölçtüm gün içinde 9.5 oldu sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum
Melikemell Cerenn12 çok zorlanıyorum ya başımda sanki bi ağırlık var sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum kalkıp gezince kendimi bitkin yorgun hissediyorum baş ağrısı dönmeside cabası ne kadar devam edicek acaba böyle
suleoksuz Melikemell benim de aynı şekilde 5+3 baş ağrısı ve hafif hafif mide bulantıları mahvediyor, sürekli uyuyorum🤦🏻♀️ Çok şiddetlenirse parol biraz rahatlatıyor, zararlı değil ama yine de doktorunuza danışın bence 🤗