Rmys9691 Merhabaa, yatak odama beşik alacağım fazla yerim yok, oyun park yatak mı (elele ve ciciko baktım) anne yanı beşik mi ? Ne dersiniz tecrübeli anneler ?
YuvarlanamayanPandaa Rmys9691 yer olsada olmasada park yatak istisnasız bir şekilde en kullanışlı yatak
milena11 Rmys9691 ahşap beşikte aldım park yatakta görsel olarak kesinlikle ahşap ama park yatak daha kullanışlı
Deletedmom9823 Aysemin54 kızz bende ondan aldım az önce kurduk hatta aşık oldum https://resimyukle.link/i/2TtuV
Rmys9691 milena11 oda yapmadım biraz büyüsün o zaman mobilya alırım diye düşündüm. Hangi park beşiği kullanıyorsunuz ?
milena11 esdemom heyner aldım trendyoldan uyku seti içinde 700 tl 4 yaşa kadar kullanılabiliyor karyola da oluyor. Görüntüsü güzel daha kullanmaya başlamadım bebişin son 1 ayı kaldı. Tek eksisi sabitleme aparatını taksanız bile hafif sallanıyor
esdemom milena11 heynerin birkaç modeli var acaba link atabilmeniz mümkün mü size zahmet olmazsa ? Benimde artık almam gerekiyor ama bir türlü karar veremedim de. Fiyatı da uygunmuş sizinkinin
Rmys9691 minicikanne anladım kibar görünüyor elele biraz daha büyük başka almayacağım için öyle baktım
Aysemin54 Rmys9691 benım 1 tane boş odam var hem yanımda hem odasında kullanabileğim bişi almak istiyorum bnde
milena11 esdemom https://ty.gl/xnn3flbuy Benim aldığım bu başka desenleride var anne yanı olabiliyor. Altı tekeli olan modelinde var ben sabit tutacağım için tekerleksiz aldım. Beraber gelen uyku seti aman aman kaliteli değil ama iş görür. Şimdi zamanmış 809 tl olmuş
Rmys9691 Aysemin54 ben de yatak odasında ve her yere götürebileceğim bir şey istiyorum. Sallanan ana kucaklarına baktım bugün kullanan birilerini arıyorum ☺️
burcu_0828 Rmys9691 ahşap kullanışlı mı bilmiyorum ama görüntü olarak çok hoşuma gidiyordu. Ayrı bir oda yapmadım o yüzden park yatak içinde herkes daha kullanışlı diyordu ama anne yanı da çok rahat diyorlar ikisi bir arada olan yoykonun beşiğini aldık henüz kullanmadım ama kumaşı falan diğer park beşiklere göre daha kaliteli yorumlar da çok olumlu bakabilirsiniz
DenizBilge burcu_0828 yoykonun alt bölmesi var mı? Daha doğrusu kaç kademeli? Ben de hem anne yanı istiyorum hem de aklım park yatakta
Muzay burcu_0828 bende yoyko nun beşiğini istiyordum ama fiyatları bi anda artmış siz ne kadara nereden aldınız
Yeni_anne1 Rmys9691 park yatak koyacak kadar yerin varsa eğer ahşap beşik al ben park yatağı çok fazla istemedim açıkçası kullanışlı diyorlar ama sallanması falan çok da iyi olmuyor ben ahşap beşik aldım görüntüsü de sallanması falan da çok güzel