-asez- Gebe anneler deneyimliler lütfen mide bulantısını azaltmak için neler yapıyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var ne iyi gelir 🤲🏻🤲🏻🤦♀️
Hayalplt -asez- ekşi elma tuzlu kraker salatalık tamamen geçirmiyor ama biraz da olsa rahatlatıyor mideyi
marbling10 -asez- sulu her şey midemi bulandırıyordu, kraker falan da yerken iyi ama 5 dk sonra bulntı geri geliyordu. Beyaz leblebi biraz çözdü gibi ama tamamen kesilmedi. İlaç varmış çok çaresiz olursan doktorunuz yazacaktır
-asez- Banuka ilaçların herhangi bir yan etkisi yoktur değil mi biraz ilaç kullanmaya çekiniyorum 🤦♀️
diamond2635 -asez- prilam zaten hamileler için tasarlanmış bir ilaç ben de üç gecedir içiyorum ikişer adet ama hiçbir faydasını görmedim ama faydasını gören de çok bi deneyin derim.Ben çok bulandıpından dondurulmuş böğürtlen ve frambuaz yiyorum
Banuka -asez- benim doktorum kullan dedi çok fazla hamile kullanıyor zaten yine de kendi doktorunuza sorun
H_myra1 -asez- bulantı ve kusma çok oldu bende yiyecek olarak hiçbirşey iyi gelemdi malesef bulantı ilacı bile yeni yeni etki ediyor bende inşallah siz bulursunuz dindirecek birşey