MerveKaya38 melekVzeynepE ben simdi özele gdyorum doğum baslasa mesela şehir hastanesinde doğum yapabilirmiyim doğuma alirlarmi acaba merak ediyorum da .
Asyaerciyes melekVzeynepE 2 sene önce arkadaşım yaptı memnun kaldı ama doktor kim varsa o yaptırıyor doğumu dedi doktor ellememiş ebeler müdehale etmiş doğuma kadar bir arkadaşımda belden uyuşturma oldu çok memnun kaldığını söyledi 6 ay oluyor onada
greybrde melekVzeynepE muayneye kontrole şehir hastanesine gidiyorum memnunum doktorumdan doğum yapmadım henüz ama baya iyi eskisi gibi değil ebeler hemşireler çok güzel ilgileniyor diyorlar
melekVzeynepE MerveKaya38 bende hataydayim eşimin işinden dolayı, Kayseri’ye geldiğim de direk gidip soğuk yapabiliyorum galiba yani öyle oluyor diye biliyorum ama mümkünse 1 2 kontrole git doktor bilsin durumlarını
MerveKaya38 melekVzeynepE hm haftaya doğumum var acil biesy olursa diye bide ambulans cagirsak özel hastaneye götüruyormu acaba yoksa drek şehir hastanesinemi götürüyor. .
MerveKaya38 Asyaerciyes bide ambulans cagirdim sancım tuttu direk şehir hastanesinemi gotuyor acaba yoksa özel hastneye desek goturur mu .
melekVzeynepE Asyaerciyes kötü doktorasını denk gelirsek yandık o zaman , belden iğne isteğe bağlı galiba, ziyaretçi falan alınıyor mu acaba ya da normal doğum sancısını çekerken yanında eşin olabiliyor mu
Merveikratanem Asyaerciyes hayır canım şehir hastanesinde doktor müdahale etmiyor sezeryan dışında normal doğumu ebeler yaptırıyor çokta güzel ilgileniyorlar beni çok korkutmuşlardı ama çok memnun kaldım
Asyaerciyes melekVzeynepE sancıda kimse olmuyormuş refakatçi 1 kişi birde birisi inmeden başka bir kişi çıkamıyor
minikprensimmm123 Ben doğum değil ama düşük yapmıştım ebelerin kimisi iyi kimisi azarlıyor doktorda iyi doktora denk gelirsen oda şansa kalıyor bana denk gelen doktor orta iyiydi refakatçı 1 kişi alıyorlar eşimi almadılar yanıma ama
MerveKaya38 Merveikratanem nasıl yani dogumum başlasa arasam gelmiyor mu peki ölünce mi gelcek illla ne saçma . Arabam yok ortdami kalcam şikayet ederim valla.