Mlhameliha Nasıl atalatırım kızlar sizde var mı ben çok rahatsız oluyorum patlıyacam hissi var yemek yediğimde daha çok oluyor bilgisi olan yazar mı neler yapıyorsunuz
Lina2020_nil Mlhameliha aynı sorun bende de oluyor karnım o şişkinlik yüzünden sanki 6 aylık gibi oluyor ilk gebeliğimdede aynı sorunu yasadım şimdide öyle fakat genelde o his 3. Aydan sonra geçiyormuş ilkinde benimde geçti yani su içsem şişiyorum öyle söyleyeyim. Az az sık sık atıstır demişti dr um çok rahatszlık duyarsanda renni ya da gaviscon al demişti
Calisananne25 Mlhameliha 14+3üm şuan ben de öyleyim çatlıcam ya karpuz yedim o yaptı herhalde of bir de sıcak bayılcam
Mlhameliha Lina2020_nil şişlik karnım içi sanki şişiyor azda yemek yiyorum ama geçmiyor yürüdükçe sanki dhaa çok şişiyor um gibi
Mlhameliha mom073 lavaboya hep çıkıyorum canım gaz kalmasın diye ama bilemedim rahim büyüyor ondna mı sizce
Babymommy Akşamları benim de aşırı şişkinliğim olurdu sonra sebebini keşfettim, karbonhidrat. Ekmeği kestiğim günler asla rahatsızlığım olmuyor. Bir de yürüyüş yapıyorum
Mlhameliha Calisananne25 evet canım bende bişey yesem azda olsa hemen oluyor rahim bağırsaklarda baskı yapıyor ondan mı acaba
Akkoyu İlk üç ay şişkinlik oluyor benimde öyleydi dombili olcem ben diyordum ama 4 aya girince indi ☺️
Calisananne25 Mlhameliha bilmem ki her akşam olmuyorum oldu mu tam oluyo süt de yapıyor canım aklında olsun ben o yüzden laktozsuz süt içmeye dikkat ediyorum
Mlhameliha Oskarr 12 haftada kıza benziyor dedi doktorum cuma randevum var bakalım kesin belli olur belki
ogretmen_anneee Mlhameliha hiç sorma suan karnım davul gibi sadece çorba içtim ekmek falan akşamları tüketmiyorum kasıklarım da agrıyor artık gazdan 😞
Mlhameliha ogretmen_anneee Allah yardımcımız olsun bende çok rahatsız hissediyorum geçer inşalah bebişlerde sağlıklı olsunda
Mrvksm Mlhameliha midemiz hamile iken çok yavaş sindiriyormuş. Ben de sürekli şiş geziyorum. Biraz sakin beslenmek gerek sanırım.