Kızlar nerden başlasam hiç bilmiyorum çok soru soruyorum burdan başlayayım kusura bakmayın hakkınızı helal edin.. kızlar ben 3 bebeğimi kaybettim ölü doğum, mol gebelik ve düşüğüm var şimdi hamileyim çok şükür 18 haftalık ama dün doktor devlet doktoru eş arkası kanama alanı var dedi 5 cm yıkıldım daha önce kanama alanlarım oldu iğne hap kullandım kullanıyorum da hala vs ama bugün çok doldum çok korkuyorum biliyorum herşey nasip kısmet nasipte varsa ne olursa olsun gelecek inşallah ama elimde değil aklımdan çıkmıyo ölü doğum yaptığım zaman kabus gibi geliyo gözümün önüne ağlayarak uyanıyorum o benim dünyamdı şimdi cennetim oldu gözümün önünden güzel yüzü gitmiyo … Allahım diyorum sen bu yavrumu bana bağışla acısını gösterme ama şekerim var ünsilin kullanıyorum troitim var ilaç kullanıyorum kan pırtılaşmam var sabah akşam iğne vuruluyorum düşük tehlikem var günde 3 progestan haftalık bir ipne vuruluyorum aklıma geldikçe Allahım nasıl olcak bunca şey nasıl bitecek diye ağlıyorum çok panik atak ve takıntılı bi insanım ve korkak yaşadıklarımdan ötürü galiba cesaretim kalmamış hayata karşı, evden çıkamadığın için de fazla bunaldım galiba evde daha fazla kuruyorum yarın kendi özel doktoruma gidicem inşallah kanama alanı vs yoktur normal hayatıma dönerim pskolajim de düzelir annemin yanında kalıyorum o bakıyo ama sürekli annen senin yüzünden bir yere gidemiyo esir almışım vs diyo babam abim evet çıkamıyo ama elimdeki bi şey değil vallahi yapamıyorum ki 2 saatte bir öğün yemeğim var çünkü ünsilin kullanıyorum keşke yapabilsem gücüm yetse kendim yapsam, gezebilsem sen abartıyosun arabayla bi yere çıkıp gezebiliriz bi cafeye bi oturmaya vs gidebiliriz oturuyorsun diyolar ama bilmiyorlar ki çok korkuyorum ben korkuma da engel olamıyorum ne olur sağlıkla kavuşmak için Allah rızası için dua eder misiniz yarın güzel haber alıp rahat edeyim biraz kendime geleyim inşallah… bugün çok doldum içime ata ara 1 saat hıçkıra hıçkıra ağladım durmadan dışarı çıkıp yürüdüm evde öyle diyince daha fazla duramadım çünkü hem yürüdüm diye çok korkuyorum hemde hıçkıra hıçkıra ağladım diye ama ağlamasam gözlerimden yaş akıyordu artık bi şey olmaz inşallah iyidir dimi…