Nlnylmz Biraz geç oldu ama ancak yazabildim doğum hikayemi 😊 22 nisan günü kardeşimle sahile indik gezdik baya yürüdüm alışveriş yaptım hiç ağrım yada başka bişeyim yoktu. Gece hep birlikte otururken birden bi sancı girdi sonra düzenli olmaya başladı 15 dakikada birdi önceleri. Kayınvalidem hastaneye gidelim dedi annem dur bekleyelim biraz daha derken suyum geldi . Öyle olunca baya bi telaşlandık hep birlikte hastaneye gittik gece saat 2 gibi . Hastanede nstye bağlandım bi türlü yeterli sancım çıkmadı. Ebeler doktoruma haber verdiler o da sabaha kadar aralıklarla nstye bağlanmamı söyledi. Bazen sancım çıktı bazem çıkmadı . Daha sonra sabah 9 gibi doktorum geldi muayene etti . Bebeğimin doğum kanalına yerleşmek üzere olduğunu ama kalp atışlarının düştüğünü risk almak istemediğini söyledi ve beni sezeryana hazırlamalarını söyledi. İnsan hem korkuyor hem seviniyor . Hemen fotoğrafçımı aradım o gelince eşim ailem odada fotoğraf çekildik . Hemşireler beni hazırladı ve ameliyathaneye indik . Yalan söylemeyeceğim spinal iğnesini ilk olunca bi elektrik çarpmış gibi his oldu bacaklarımda çok korktum . O korkuyla tansiyonum düştü falan ama orda doktorlar yatıştırdı . Bi yandan doktorum bak çok az kaldı kafasını tutuyorum dediğinde çok heyecanlandım . sonra yanıma verdiler kızımı o kadar güzel bi an ki . Doğru kelime yok bu an için . Teninin kokusu yumuşaklığı bana dokunuşu hiç aklımdan çıkmıyor. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları . Doğumdan sonra 2 3 gün ağrım oldu ama sonra toparladım . Kızımla da birbirimize alışmamız biraz zaman aldı ama o da benim evhamımdan ay çok küçük tutamam bişey olcak şimdi dememden . Ama şimdi herşey çok güzel 2 buçuk aylık oldu bile . Hamilelikte doğumda çekilen herşeye değiyor her gün yaşadığım güzellikler .En yakın zamanda sağlıkla alın hepiniz bebeklerinizi kucağınıza 😊