Yorumsuz Karanfill evet çıkar kısa kısa ve düzensiz yani atıyorum biri 5. Biri 18. Dakikada çıkan sancılar yalancı sancı olarak geçer şiddeti yüksek ve atıyorum dakikaları her 5 dakikada gelen sancı doğum sancısıdır
birprensesvebirprensannesi Karanfill Kısa süreli düzensiz sancılar çıkıyor bunlarda yalancı sancılar oluyor
Karanfill Kyhan birprensesvebirprensannesi -Cansu- Yorumsuz mutluugizz ya benim bazen karnım sertleşiyor, bebek sağ tarafımda toplanıyor falan. O zaman sancı değildir demi. Çünkü nst de hiç sancım çıkmadı. Karnım da da bir acı var hareket ettikçe falan acıyor tuvalet ihtiyacımı giderdikten, ayağıma sıcak su torbası koyduktan sonra falan rahatlıyorum. Benimki acaba gaz sancısı mı? Yoksa üşüttüm mü hiç anlamadım
Kyhan Karanfill surekli oluyorsa yani gunluk mesela benimki geceleri oluyor biliyorum herkeste farkli olur toplanma benimki one dogru tamamen midemide alip sertlesiyoe bazilarinnkide bi kosede toplaniyormus canim
Kyhan Karanfill gaz sancisidir canim seninki o zaman usutuyorsan ondandir kasilma aniden geliyor sertlesiyor tas gibi oluyor
mutluugizz Karanfill canım ben daha 27 haftalığım Bugün acile gittim bebek bir yerde toparlanıp aşırı sertleşiyordu nst bağlandı ebeyle konuşuyorduk o esnada bi anda sertleşti ve 19 dan 40 a doğru çıktı şu an sertleşmem var dedim ebe farkındayım şu an bi bakim dedi sonra baktı düzensiz olduğunu görünce önemli değil bol su iç dedi başımdan geçen bu 🤔
-Cansu- Karanfill benimde gazım olduğunda karnımda acı oluyor son zamanlarda mide fln baskı yapıyor ya sanırım ondan çocukta sertleşiyor kasıyor kendini
Karanfill Kyhan evet benimkidr sağ tarafta ve sürekli toplanıyor. Bebeğimde sağ kasığıma yerleşmiş sanırım ondan. Ama karnım tamamen sert. Yattığım zaman yumuşuyor. Ayaktayken sertleşiyor 🤷♀️
artemiiss İki gün önce nts çekildi ve 60 a kadar sancım çıktı 15 dk da 2 defa bebeğin kalp atışları 100 ün altına düştü başta korktum fakat normale döndü her şey doktor da korkulacak bişey olmadığını söyledi 35. Haftadayım