OglsunnAnnesi Melikefurkan b doktor oyle bi kegit vermiyomus sekreteri dedi yani sorumluluk almak istemiyo
Melikefurkan OglsunnAnnesi Demek ki riskli bir hamilelik bilemem bana verdi yaptırdim doktordan doktorada fark vardır çok şükür birşey de olmadi.
OglsunnAnnesi Melikefurkan hersey normal hic riskle ilgili bisey demedi ama sekreteriyle gorustm bu gun kegit vermiyo dedi bilmiym cok karrsz kaldm
Birglbiray OglsunnAnnesi bende o dönem de çektim doktor önermedi ilaç tedavisi ile ağrıyı geçirelim dedi doğumdan sonra artık 😏
Melikefurkan OglsunnAnnesi karanfil koy iyi geliyor Muş diye duydum ama tuzlu su sarımsak hiç Parol hiç etki etmiyor ben neler denemedim ki bir karanfili dediler oda elimde yokdu deneyemedim
OglsunnAnnesi Melikefurkan tuzlu su yaptim gecmedi zatn karanfil suan bndede yok ama deneyecm size soylerm😂
Sinmn OglsunnAnnesi ilk hamileliğimi öğrenmeden kanal tedavisine başlamıştım.. tedavim tamamlandı ama hamileyim diye iğne yapmadılar.. o şekilde izin verdi doktorum.. 2,5 yıl geçti üstünden, sıkıntı olmadı çok şükür
Yesimalmila OglsunnAnnesi sanmiyorum benim eltim suan emziriyor ve 3 tane disine kanal tedavisi yapıldı. Doktora danisarak yaptırdı
Tugbamete OglsunnAnnesi yaptırabilirsin canım ben endodonti doktorunun yanında asistanım eğer yaptırmazsan dişinin ağrısı tutarsa erken doğuma ve kasılmalara sebep oluyor doktorunla görüş biz 3.trimesterda çok hastaya kanal dolgu yaptık hepsi kurtuldum sayenizde sağolun diye geri dönüş yaptılar 😊😊 bende ilk ayımda kanal tedavisi gördüm 😉
OglsunnAnnesi Yasemin30 Alyamelekeren cok sordum ilk uc ay haric baskada o vurulan ignenin bebege zarari yokmus sorunlu bi gebeligin yoksa yapilabilirmis bm de 26 haftayim yani 6 ayligim 6 aylikta yapilir son 3 ayda erkn dogum riski olanlar yapamamzmis
Fatosruzgar OglsunnAnnesi bildigim kadariyla yapilmio dis uygulamasi. Benim de cok agriodu bi ara ve kalsiyum cok almak lazim hamilelikte dis agrisi yasamamak icin. Bol bol kalsiyum alin
Bhrm OglsunnAnnesi evet benimde agri yapiyo sürekli doktorum yaptir dedi disci yapmayalim dedi37 haftaligim die az kaldi bekliyorum ben ..senin daha varsa gorus tekrar doktorla