Sita3434 Mrb 26.hafta karın ağrısı ve kasılma ile doktora gittim nts düzenli olmayan sancı oldu progestan ve magnezyum kullanıyorum ama şikayetim devam ediyor gebeliğinde böyle bir süreç geçiren var mı nasıl atlattınız benim ağrım özellikle sol tarafta yürürken cok hissettiriyor
Demir06 Sita3434 ben daha erken haftalardan beri aynı durumdayım,şu an 33 hafta oldum.Bol su,dinlenme,magnezyum,progestan iyi geldi bana hep sancım çıkıyor nst de ama rahim ağzı açılmadı çok şükür.Dinlenmek çok önemli
kirpapatyasiii Sita3434 canım benimde 20 haftamda doğum başlamış bebek kanala inmişti kasilmalarim oluyordu 5 gün yattım doğum başladığı için nidicart başladı 200 luk progestan kullanıyorum magnezyum bende de var hiç kalkmadan yatıyorum 😊 düzensiz kasilmalariniza iyi gelecek bir tedavi bol su içmeyi de unutmayın dikkat edin geçmezse ertelemeyin direk gidin hastaneye ama bu ara kendinizi yormazsaniz stres yapmazsanız iyi gelecek inşallah 😊
ErsiNuray Sita3434 bnmde o haftalarda başladı canm girerek artti. Ayni Nst de sanci çıkıyordu kac defa acile gittm bu yuzden bisi yapmadlar malesef ağrılarımı evde çekip durdum. Şimdi 35 haftamdaym ayni devam edyor kaslmalar. Beklyorm bakalm.ne zaman dogum diye
Damla-Ata Bizde 23+4 haftadayız kasılmalarım benimde başladı sertleşme oluyo karın ağrım yok ama , progestan kullanıyorum bende ☺️
UralAybars0921 Demir06 rahim ağzı uzunluğunuz kaçtı acaba? Benimkini kasılmalar kısalttı da 29-30 yaptı
Sita3434 Demir06 dinleniyorum su an ama ayağa kalkınca sol tarafıma ağrı saplanıyor sanki insallah ben de o haftalara gelebilirim umarım siz de zamanında sağlıkla alırsınız kucağınıza
Sita3434 kirpapatyasiii insallah teşekkür ederim geçer gibi oldu ama bugun yine iyi değilim yarın tekrar gideceğim.
Demir06 UralAybars0921 benim 15-17 haftalarda 30 mmdi.O haftalar için çok düşükmüş süreklide kasılmalarım oluyordu,sağolsun annem baktı hiç kalkmadım 22.haftamda 35cm olmuştu(Vajinal ölçüm ile)
ErsiNuray Sita3434 inslalah canm.yuruyus yapma fazla yorma kendini bn az az dinlene dinlene devam.ettm ev islerne yardm.edenim.yok 3 yasndada kizim var zor oldu ama.gecyor zaman hayrlisiyla gelirse inslalah bu aylara
UralAybars0921 Demir06 benim de düşmeye başlayınca annem geldi o bakıyor birkaç hafta daha. Sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah ☺️