wills Merhaba bebek isteyen arkadaşlar özellikle ettiğiniz bir dua var mı? Internette fazlasıyla var ama sizlerin özellikle ettiği duayı merak ediyorum.
Babybe wills 41 meryem suresi, 41 fetih suresi, 41 yasin ve 4.774 adet enbiya suresinin 89. Ayetini okudum. meryem suresini teyzem tamamladı, yasin suresini annem, fetih suresini kayınvalidem, enbiya suresini ben yaptım
minikkusummm wills özellikle okudugum bir dua olmadi ama ramazanda orucluyken tam orucu acacakken edilen dua kabul olur diye okumustum buna kalben inanarak hergün iftarda suyumu icmeden dua ettim “Allahim en hayirli zamanda saglikli hayirli bir evlat nasip et bize” diye. Ramazan bitimine iki gün hala hamile oldugumu ögrendim 🙈
Mom54755 wills sübyan ipi derler bizim burda bende yaptırdım 1 dış gebwlik 1 kimyasal gebelik yaşadım bi hastalanayım Allah nasip ederse hastalandıktan sonrada meryem suresini okuycam
Alp-2806 Meryem suresi ve sübyan muskası arkadaşım sübyan muskasını kimyasal gebelikten sonra yaptırdı çocuk doğup 40 ı çıkana kadar kullandı ‘sübyan muskası ’ araştırın isterseniz şifa olsun hepimize bemde yaptırdım ama henüz elime ulaşmadı
irem Canım duanın hepsi iyidir fakat şunu duymuştum Bebek sahibi olmak için Meryem suresini bol bol okunmali bu sureyi 41 gün boyunca, günde bir defa okumalı diye okumuştum bir yerde. Her sure bitiminde tilavet secdesi getirilerek Allah’tan hayırlı bir evlat istenmelidir. Bir bak istersen yazdığım yazıya denk gelirsin. Aklımda bu kadarı kalmış
wills irem aynen duanın her türlüsü iyidir ama kendimi yeteri kadar dua etmiyor gibi hissediyorum oyuzden daha fazla şey yapmak istiyorum. Meryem suresi cok uzun sadece dinlemek de yetiyor mu ? Bide abdest mi alıyoruz öncesinde?
irem wills Ezbere okuyacaksan abdeste gerek yok. Dinleyeceksen de ama alsan daha iyi. uzun olsa da oku, bilmiyorsan dinle. Yeteri kadar dua etmediğini düşünme onları layığıyla yerine getir bence abdestini al güzelce öyle yap :)
Babybe wills Sende benim gibi dağıt istersen, enbiya suresi 89. Ayet kısa zaten ben iş yerinde her gün 300 falan yapıp bitirdim. Hakkında hayırlısı olsun
Burcudag01 Öncelikle Merhaba ☺️ Benim eşimde varikosel olduğu için doktor ilaç verdi 250 tlydi 3 ay sonra anca sperm artışı olur dedi ve eşim asla düzenli ilaç kullanmazdı. Çok da çocuk istiyordu bu arada. Benim önceden de denediğim ve tavsiye edip olumlu sonuç aldığım bir dua var. Bende bir yerde okumuştum. Elif lam mim 7 defa okuyorum niyetimi alıp ve duamı ediyorum. Ramazan ayında yapmıştım ve imkansız derken hamile kaldım. Hemde çok kısa bir sürede. Umarım faydasını görürsün 🙏🏻☺️
Burcudag01 minipanda internete elif lam mim yaz canım çıkıyor 7 defa oku niyetini alıp sonra duanı et