Asumeyyes Merhaba herkese doktora gittim 7 haftalık hamileymişim ben 6 hafta hesaplıyordum neyse ne yemek yersem yeyim ağzımın tadı sıfır sizde de oluyor mu acaba ve ne zaman geçer bu süreç bulantım var ayrı ama bir de bu tat alamıyorum hiç bişeyden 😔😔😔
Aysobaciniz Asumeyyes ağızda garip bir tad oluyor evet, kusmalar bulantılar da normal 12 haftaya kadar geçiyor
minikbirkiz Asumeyyes benim 11. haftadan sonra ağzımın tadı biraz gelmeye başlamıştı, 14. haftadan sonra artık yemeklerin tadını alıyordum
2yavruuannesi Asumeyyes 2 hafta sonra doğurucam hala aynı 🤭 en cok agzımın tadı düzelicek ona sevınıyorum
Ilkim_05 Asumeyyes bitanem ağızda acı bir tat oluyor bu haftalarda evwt ama hiç mi alamıyorsun bseyin tadını
Asumeyyes Ilkim_05 yok yerken çok güzel taş alabiliyorum . Sonrasında ağzımda kötü bi yaş oluşuyor ama bu tad hep aynı bu ara da amasyalımısısınzz
Ilkim_05 Asumeyyes cok normal bütün hormanlarimiz değişiyor bende ilk haftalarda cok kötü olmuştum yemek bile istememiştim, evet amasyaliyim canimm :)