anneadayi-34 10 gün önce sezeryan oldum dün ve bugün dikişlerim acımaya başladı dikişin başladıgı yer ve sonu.geçmesi gerekmyomydu cünkü bi haftada iyileşiyormuş dye biliyorum bu arada dikişimde akıntı falanda yok kuru yani kontrol ediyorum. Bunu yaşayan varmı
LalinMom anneadayi-34 çok normal olması gereken o hatta dikişlerin her iki uç kısmında hafif şişlik de olabiliyor iyileşmenin olduğunun göstergesi . Tabi herhangi bir sıvı akmıyorsa
Tugbaaa143 anneadayi-34 bende 3 sene once dogum yaptim ve o zmanlarda benimde baslangic ve bitiste sisme iltihap olmustu krem ile gecti sikinti olmuyor
canserko anneadayi-34 ben de 12 gün oldum sezeryan olalı. Yani 10. Güne kadar bazen sağ tarsfı bazen sol tarafı ara ara sancıyordu. Son iki gündür artık o da yok . Bir tarafında şişlik var ama düğüm başı&ya da sonu oldugunu biliyorum; acısı yok. sezeryandan sonra 10 gün sabah akşam antibiyotik vermişti onu kullandım
Mom789 Benimde 10.gunu bi aci falan yok jel falan verdi demi ne kullanıyorsun sabah aksam düzenli olarak ? Benim 4.gun geçti acilarim şuan Gayet iyiyim korse, tayt, dar kot falan giyiyorum baskı yapsada bi sorun yaşamıyorum