Berra71 kivirciginannesi bende öyleydim hiç birşey yiyemiyordum şükür 4 ayıma girdim bebek kıbırdadı geçti
vuslat_ekimde kivirciginannesi öyle deme canım Allah sağlık versin babada fayda etmiyordu haftada bir zofer serum taktırıyodum içine bi tanede mide koruyucu koydurup tabi doktorumun önerisiylet
kivirciginannesi Fatoana ya öyle birşey ki, çocuk için mutlu bile olamadm henüz. Planlı olmasına rağmen burnumdan geldi Allah affetsin
Fatoana kivirciginannesi Çok iyi anlıyorum ben baya baya Allah bizi cezalandırıyor bu bir hataydı dediğimi hatırlıyorum🤣
kivirciginannesi Silaozs ne yazıkki o bile etki etmedi. Serum bağlıyorlar eve geliyorum 2-3 saat sonra yine başlıyor. Sanki çok yüksek bir yerden düşüyprum gibi, sürekli midem ağzıma geliyor. Bitmiş durumdayım
Hilal_isgrk kivirciginannesi benim de çok kötü geçti ilk haftalarım kusmaktan karnım ağrıyordu resmen doktorum son çare onzyd 4mg verdi c grubu ağır bulantılarda veriliyormuş ağızda eriyen bi hap zaten alır almaz etkisini gösteriyor biraz pahalı ve içinde 10 tane var ama ben onun sayesinde atlattım doktorunuza danışıp alabilirsiniz
kivirciginannesi Hilal_isgrk o zaten zoferin farklı isimli hali. Ne yazıkki sadece hastanelik olmamamı sağlıyor. Evde yine ölü gibiyim. İşin kötüsü ben kusmuyorum. Böyle aşırı bir mide bulantısı her an kusacakmış gibi, tansiyonum aşırı düşüyor. Kalkamıyorum bile
kivirciginannesi Aleovera yaptırıyorım bi kaç günde bir. Beni süreç çok yordu psikolojik olarak. Gerçekten depresyona girdim 😢
Akrepbebek kivirciginannesi her bulantinda zencefil koklamani tavsiye ederim. Ben denemistim cok iyi gelmisti
Aleovera kivirciginannesi bnde yaşadım ilk 4bucuk ay su bile icemedim 10kilo verdim. Wc ye gidecek gücüm bile yoktu