Serayyurtsever Buseylcn vallahi bende doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Eşim işten 11 gibi geliyor dışarı çıkınca canım çok Çiğ Köfte istiyor. Birtek onu severek yiyorum.
kahve-cekirdegim Deletedmom54555 çok az yağ ile yumuşayana kadar kavurun yoğurt tuz,seviyorsanız sarımsak ekleyebilirsiniz bu kadar 😊
bircivcivannesi Buseylcn yemek yememe hiçbir şey engel olamaz 🤣 taze fasulye bulgur pilavı cacık soğuk çorba ( ayran aşı) yanına patates kavurması fırında karışık sebze kızartması (hem az yağlı olur bir de üstüne yoğurtlanir off) yaz yemekleri diyince aklıma bunlar geliyor hiçbir şey yapasiniz yoksa karpuz peynir ekmek yapın 🤣
Basakgul Buseylcn ben genelde et sulu çorba menemen yoğurtlu makarna cacık protein ağırlıklı olsun diye de et döner tüketmeye çalışıyorum son zamanlar olduğu için 🙂
02112017 Buseylcn canım hiçbir şey yiyemiyoruz tabi makarnanın her türlüsünü yiyerek geçiyorum içim hiç rahat degil tabi ama karpuz kaşar peyniri sabahları haşlanmış yumurta mutlaka her gün tüketiyorum bebeğe kilo aldıran şeyler olduğu için
Sena1208 Zeytiyağlıları tercih etseniz seviyorsanız güzel oluyorlar . Zeytinyağlı taze fasülye , enginar, barbunya, sarma , dolma , kabak yemeği, börülce vs. Protein almak içinde ızgara tavuklu ya da etli salata yeseniz hem hafif hem güzel oluyor.
Symazturk Buseylcn sebzeyi de eklerseniz daha sağlıklı bir menü olur sizin için , bende soğuk soğuk yoğurtlu mezeler yiyorum mesela deneyebilirsiniz