Aysenurse1 Buseylcn gün içinde bol meyve tüketebilirsiniz🌸 37.haftadayım, sıcaklar etkilemedi yememi😁 ama gün içinde birkaç defa meyve yiyorum iyi geliyor.
Buseylcn Aysenurse1 evet meyve çok iyi geliyo yiyorum ona da tanıdıklar laf yapıyor gebelik şekerin çıkar daha başındasın hamileliğin yeme diyorlar 😳
kizannesi_1004 Buseylcn sebze tüketmeye çalış canım sulu tencere yemekleri yanına da yoğurt al öyle bir nebze gidiyor ben de et felan görmek istemiyorum artık aşırı sıcaaak🥺
kizannesi_1004 Buseylcn kabak sulusu yaz türlüsü felan yap mesela sağlıkli ve hafif yanına da yoğurt oh serin serin
Aysenurse1 Buseylcn gebelik şekerini pilav makarna daha fazla tetikler. Porsiyon kontrollü olarak meyve oldukca saglıklı💜
kahve-cekirdegim Buseylcn soğuk ayran çorbası içebilirsiniz hem serin hem içinde buğday yoğurt nohut faydalı şeyler var buğday koymazsanız nohut yoğurt vitaminli 😊 sandviç yapabilirsiniz tam buğdaylı ekmeğe ben içine peynir salatalık kaşar biber koyuyorum güzel oluyor 🥰
kizannesi_1004 Buseylcn 12+4 ağırlaşmadım bile ama şimdiden ateş gibi yanıyorum normalde de sıcak sevmeyen bir insandım zaten😂
kahve-cekirdegim Buseylcn soğuk meze seviyorsanız o da güzel oluyor havuç tarator gibi semizotu yoğurtlusu olabilir çok az yağlı soğuk barbunya pilaki olabilir faydalı ve serinletici 😊
Deletedmom54555 kahve-cekirdegim ay havuç tarator çok mantıklıymış çokta severim. Havuçlar biraz pişirilip yoğurtla karıştırılıyor sanırım başka bişey koyuyor musunuz içine 😊
Deletedmom54555 Bende aynıyım ya 🙄 eşimle yeriz diye iki çeşit yemek yapıyorum ama adam akıllı yiyemiyorum . Hamileliğimin 4. Ayına girdim hiç kilo almadım . Almam gerekirmiş bi yerde yazıyordu en az 2 kilo 🙄 ama bu gidişle zayıflarım ben sıcakta ne yenir ki
Buseylcn Deletedmom54555 bende aynı şekilde 16 haftalığım hamileliğin başından bu yana 2 kilo verdim hala alamıyorum. Hiç bişey yiyemiyorum çünkü hep aparatif şeyler. Nolucak hiç bilmiyorum 🤷♀️🤷♀️
Mom0871 Buseylcn valla ben bol soda meyve ve yoğurtlu şeyler tüketiyorum mantı semizotu vs içim serinliyor
kahve-cekirdegim Deletedmom54555 çok az yağ ile yumuşayana kadar kavurun yoğurt tuz,seviyorsanız sarımsak ekleyebilirsiniz bu kadar 😊